Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

MARTA DU CHATEAU

Dansk mode er i fokus i et omskifteligt modebillede, hvor vi har stort fokus på den høje kvalitet, det bevidste valg og det, der passer lidt bedre på klimaet. Det hele får du med det danske brand Marta Du Chateau, der, til trods for sit franske navn, er dansk design og mode, når det er bedst. Måske du allerede kender navnet, og hvis du ikke gør, vil du med garanti elske bekendtskabet.

Marta Du Chateau betyder Marta på slottet, og det er der god grund til. Her får du nemlig et univers fyldt med franske tendenser, feminine snit og flotte mønstre, der giver dig mulighed for at få ægte boheme-stil hjemme i garderoben, uden at du skal gå på kompromis med kvalitet. Samtidig har Marta Du Chateau altid fingeren på pulsen og byder på flere kollektioner hvert eneste år.

Hos Miinto er vi vilde med det danske brand, der folder sig ud på den internationale scene med succes. Derfor byder vores udvalg også på skønne kjoler, fine bluser og alt det andet, som du har brug for – selvfølgelig til de bedste priser. Shop dine favoritter lige her.


Historien bag Marta Du Chateau


Der hersker ingen tvivl om, at Marta Du Chateau har været velovervejet fra start. Der har været en klar stil for, hvad brandet skulle bære præg af, og hvor det skulle være muligt at få stilren mode til de helt rigtige priser. Samtidig følger Marta Du Chateau de tendenser, som gør sig gældende i et omskifteligt modebillede.

Det danske brand Marta Du Chateau har siden det blev grundlagt haft en vision om at skabe et originalt, elegant, feminint og smart brand til overkommelige priser. Brandet henter til sine kollektioner inspiration fra både italiensk og fransk fashion, og kollektionerne kommer flere gange om året. Du får dermed en garanti på, at brandet altid vil være up-to-date og have en finger på pulsen for at forblive så stilfuld og moderigtigt, som det er.

Brandet henter blandt andet inspiration fra boheme-stilen, hvilket tilfører et friskt og ungdommeligt pust. Det danske brand holder sig hele tiden aktuel på modescenen og vil dermed medføre nogle gode og fede køb.

Hos Miinto kan du vælge imellem mange forskellige design fra Marta Du Chateau: både sko, kjoler, nederdele, toppe, bukser og T-shirt – brandet har det hele. Hvis du er glad for fine pastelfarver og sødt design, vil du helt sikkert kunne finde noget lækkert brandet.


Plads til din personlige stil med Marta Du Chateau


Når det kommer til vores personlige garderober, handler det oftest om at finde den helt rigtige balance mellem tidløse klassikere og unikke items, som du kan mikse på forskellige måder. Foruden de gode basics skal din personlige stil afspejles i din garderobe, og det giver Marta Du Chateau dig rig mulighed for.

Sortimentet er kendetegnet ved smukke mønstre, lækre materialer og styles med øje for de helt små detaljer. Du finder lette og luftige bukser med smukke print, boheme-inspirerede kjoler til sommeren og den klassiske T-shirt med print, som du kan bruge sammen med alverdens andre items fra garderoben. Marta Du Chateau har fundet en fantastisk balance mellem leg, lethed og farver, samtidig med at du nemt og enkelt kan finde de helt simple ting, som du ikke kan undvære derhjemme.

I det store sortiment finder du alt til en komplet garderobe. Du vil forelske dig i de fine kjoler med masser af farver og et klassisk snit, en smuk nederdel perfekt til en hvid T-shirt eller et par shorts, som du kommer til at elske at have på.


Styles til din hverdag


Mangler du et outfit til næste familiesammenkomst, fødselsdag, barnedåb, konfirmation eller en anden vigtig og højtidelig begivenhed? Hvis du godt kan lide at være feminin og elegant, finder du helt sikkert en kjole for dig i vores fine udvalg. Brandets sommerkjoler kommer i flotte farver og vil fungere supergodt til en sommerfest eller til at tage med på rejser. Du kan også shoppe sweatpants eller afslappede T-shirts, som kan fungere godt i hverdagen, når du er derhjemme, men også sagtens kan styles op og bruges på arbejdet eller på studiet.

Marta Du Chateau har også en masse fine toppe og skjortebluser, der vil falde i manges smag. Brandet er på mange måder rummeligt og omfavnende, idet mange af de fine design passer godt ind i det danske hverdagsbillede – de er farverige, men alligevel lidt afdæmpede.

Det bedste ved Marta Du Chateau er, at du kan bruge de forskellige items i garderoben til både hverdag og til fest. Selv en simpel T-shirt med print kan nemt kombineres med en farverig nederdel, et par jeans og stiletter eller med et par klassiske sorte bukser. Du kan også nemt springe i én af de fine kjoler med et par sneakers, så du kan nyde fransk stil på kontoret, hvor dine sneakers eller måske de klassiske slippers er med til at give dig et afdæmpet hverdagslook.


Marta Du Chateau hos Miinto


Hvis du allerede nu ved, hvad du leder efter, kan du let filtrere din søgning – for eksempel ved at vælge din størrelse og dine foretrukne farve. Du kan også søge efter popularitet eller udsalgsvarer. Hos Miinto går vi ind for en helt igennem god shoppingoplevelse, og vi gør alt, hvad vi kan, for at du let kan shoppe blandt alle dine favoritbrands. Undgå at have tusindvis af forskellige faner åbne med forskellige hjemmesider – besøg Miintos, og få et kæmpe udvalg samlet ét sted.

Foruden hurtig levering tilbyder vi også gratis fragt på køb på over 499 kroner, og du kan altid frit ombytte eller returnere dit køb inden for 14 dage. Shop blandt dine favoritbrands, inklusive Marta Du Chateau, hos Miinto, og browse igennem vores mere end 270.000 produkter fra flere end 3000 brands. Vores udvalg er nærmest en garanti for, at du kan finde noget hos os. Tag et kig på det fine udvalg af styles fra det danske brand. Der er næsten altid en grund til at købe nyt tøj eller nye outfits – så hvad venter du på? Sæt din shopping i gang hos Miinto.

Ryd alle filtre

Marta Du Chateau

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.