Verdens bedste modebutikker samlet ét sted
Verdens bedste modebutikker samlet ét sted
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Martin Asbjørn

Det danske designbrand Martin Asbjørn blev grundlagt i 2014 af tøjdesigneren af samme navn. Martin Asbjørn er uddannet inden for herretøj, og det er tydeligt at se i det skarpe øje for godt håndværk og solide konstruktioner. Martin Asbjørn designer tøj til den moderne mand og kombinerer det klassiske maskuline og faste udtryk med det legende og løse fra sportstøjet verden. Hos Miinto har vi et bredt udvalg af Martin Asbjørns smarte styles. Hos os kan du blandt andet både finde bukser, skjorter, jakker og T-shirts, der alle er designet til at passe ind i en klassisk garderobe, og som samtidig tilføjer et ungt og moderne twist.

Bukser fra Martin Asbjørn

Gennem tiden er der én ting, der sjældent er blevet forandret – nemlig de klassiske herretøjsbukser. Men det stoppede imidlertid, da Martin Asbjørn begyndte at undersøge og designe bukser til mænd. Med udgangspunkt i traditionelle herretøjsbukser begyndte Martin Asbjørn at undersøge, hvordan man som mand kunne klæde sig godt på til mange anledninger uden at skulle nøjes med de klassiske habitbukser, som har domineret de klassiske herretøjsgarderober i mange år. Løsningen blev at skue mod de klassiske skrædderbuksers modsætning: træningsbukserne. Det blev starten på Martin Asbjørns leg med det klassiske og sportslige udtryk, som han er så kendt for i dag. Mødet mellem forskellige stilarter har skabt et særegent og fremadskuende udtryk, du ikke finder hos andre designere i dag.

Et brud med det traditionelle

Martin Asbjørns design har længe gjort sig bemærket med sin klassiske stil med et twist. I kombinationen af sportstøj som joggingbukser og mere klassiske skjorter og jakker opstår der et nyt og unikt udtryk. Samtidig skaber det også en fleksibilitet i alle Martin Asbjørns kollektioner. Hos Miinto har vi fokus på at give dig muligheden for at få fingrene i de bedste og mest innovative design fra Martin Asbjørn. At skabe moderigtige design handler ikke kun om at fornye, men også bevare, og det er netop denne middelvej, der er hemmeligheden bag Martin Asbjørns stilfulde design. Med vores udvalg af design fra Martin Asbjørn kan du både få de nyeste, smarte T-shirts eller en klassisk skjorte. Fælles for dem alle er fokusset på kvalitet og godt håndværk. Det er nyt tøj, der er konstrueret til at vare så længe som muligt – og det gælder både design og holdbarhed.

Både til mænd og kvinder

Hos Miinto kan du finde udvalgte styles til både mænd og kvinder. Martin Asbjørns design er kendt for at være et sted mellem det maskuline og det androgyne – så derfor behøver du ikke at lade dig begrænse af de forskellige kategorier. Hvis du eksempelvis ønsker at tilføje ekstra moderne kant til din feminine garderobe, er Martin Asbjørns kollektion hos Miinto din legeplads. Vær nysgerrig, og gå på opdagelse i vores nøje udvalgte katalog af kreative styles fra Martin Asbjørn.

Filter

57 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1