Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Spar 15% EKSTRA på udsalget med EXTRA15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Forside Brands mbyM
Back

mbyM

mbyM er skandinavisk design, når det er allerbedst. De kombinerer på fineste vis feminin elegance med rå elementer, og du finder altid mange smukke snit i deres kollektioner. Tøjet er fremstillet i udsøgte materialer, så det føles som en drøm at have på.

Hos mbyM er der fokus på simpel og elegant femininitet. Du finder således altid et væld af enkle snit og tidløse design i deres kollektioner. Samtidig indarbejder de gerne print og mønstre efter tidens trends, så du altid kan være med på de nyeste strømninger, der viser sig på modescenen. Hvad end du er på udkig efter gennemførte evergreens, eller du er på udkig efter noget mere unikt og særpræget, kan du finde det i sortimentet fra danske mbyM.

Fremhæv din feminine side med mbyM

I sortimentet fra dette danske fashionbrand finder du i vid udstrækning feminine styles. Det vil sige kreationer i snit, der har til formål at fremhæve alt det bedste ved din krop. Det gælder eksempelvis deres mange elegante kjoler, der er designet til at falde på smukkeste vis.

Desuden finder du gerne items i feminine print og skønne farver i udvalget fra mbyM. Dermed kan du på elegant vis fremhæve din kvindelige side med kreationer fra dette mærke. Du finder mange fine kjoler i deres kollektioner, men også luftige nederdele, fine toppe og smukke skjortebluser kan du finde i udvalget. Alt sammen skabt med femininitet og elegance for øje.

Sæt et råt præg på dit look, og gør det til dit eget

Selvom mbyM i høj grad går efter at skabe feminine styles, er de samtidig ikke bange for at indarbejde mere rå elementer i deres kollektioner. Eksempelvis benyttes læder og ruskind stort set i samtlige kollektioner fra dette brand. Begge er materialer, der kan være med til at sætte et råt touch på dit look.

Kombinerer du eksempelvis bukser og en florlet skjortebluse med en lækker læderjakke, får du et skønt look med kant. Læderjakken kan også med fordel bruges sammen med en chik kjole for at skabe en spændende kontrast, eller du kan bruge den over en T-shirt for et smart hverdagslook. Der er masser af muligheder, og i krydsfeltet mellem det pigede og pyntede og det rå og upolerede skabes der ofte et helt unikt udtryk. Der er dermed rig mulighed for at lege med looks med mbyM.

Kvalitetsmaterialer gør tøjet til sikre vindere

Den gode kvalitet er i højsædet hos mbyM. De skaber styles, du kan få glæde af gang på gang, og derfor er det også væsentligt, at kvaliteten er i top. Materialerne er således altid veludvalgte med din komfort, den gode pasform og holdbarheden for øje. Dermed får du hos mbyM kreationer, der er skønne at have på, som falder smukt, og som desuden kan holde til at blive brugt mange gange.

mbyM skaber tøj til mode- og kvalitetsbevidste kvinder. De har deres helt egen design-DNA, men samtidig indarbejder de gerne tidens trends, som det giver mening i forhold til deres designfilosofi. Tøjuniverset er således noget for sig, og samspillet mellem deres typisk feminine look og de rå detaljer gør dette brand til noget ganske særligt.

Filter

55 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1