Gratis retur inden for 14 dage

Gratis retur inden for 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur

Gratis fragt over 799.-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

MENTOR

Mentor er en dansk skoproducent, som er lanceret af den kreative ekvilibrist Ronald Nore. Mentor har formået at tage danske trendsættere med storm, hvorfor brandet har spredt sig med stor hast til hele Danmark, hvor brandets trendy modesko har opnået stor popularitet. Mentor er synonym med moderne og elegante herre- og damesko med fine detaljer, som er et symbol på brandets store kreativitet. Derudover er Mentor et brand, som formår at ramme trendsættere i flere subkulturer, idet brandet er garant for sneakers, støvler, ballerinaer og stiletter.

Med andre ord - Mentor tilbyder en bred pallette af modesko til mænd og kvinder, og hele produktsortimentet fremstår med et skær af kvalitet såvel som et kreativt og elegant look.

Kvalitet og komfort

Den gode kvalitet fremhæves af brandets unikke materialevalg, hvorfor sneakers, stiletter, støvler og ballerinaer fra Mentor er udført i ruskind, skind og læder. Derfor appellerer Mentor som brand til mode- og kvalitetsbevidste mænd og kvinder med en forkærlighed for modesko med et elegant og trendy look, som på bedste vis indfanger tidens trends. Konceptet er en stor succes, hvorfor det populære brand har åbnet konceptbutikker i Danmark.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af lækre sko til mænd og kvinder fra Mentor. Alle skoene er produceret i slidstærke materialer, som også er holdbare. Derfor vil du ikke fortryde en investering i et par sko fra Mentor. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for skobranchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Ryd alle filtre

Mentor

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.