Forlænget retur indtil 15. Januar

Forlænget retur indtil 15. Januar

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og forlænget retur indtil 15. Januar

Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

MEOTINE

Lad Meotine varme dig med deres lækre frakker og jakker, som du kan bruge til enhver lejlighed. Meotine udforsker de nyeste trends og design og sørger for, at deres overtøj er blandt favoritterne hos jer. Meotine er et dansk brand, som siden 2014 har haft én mission. Missionen handler om, at overtøjets funktionalitet samt design og tidens modetendenser skal stemme overens.

Du finder jakker og frakker til alle årstiderne, hvor der er kælet for detaljerne, kvaliteten er i top, og pasformen er tilstræbt kvindekroppens mangfoldighed. Vi hos Miinto kan forsikre dig om kvaliteten, i og med Meotines materialevalg er velovervejet.


Meotines luksuriøse materialer og smukke detaljer


Når du først får øjnene op for Meotine, så bliver man ved med at vende tilbage til brandet, da deres sans for gode og luksuriøse materialer gør en afhængig. De udvælger kvalitetsmaterialer, som kan holde til at blive brugt, uden at det sætter synlige spor på produkterne. Det er igen passionen, som spiller en rolle, da der skal være plads til at nyde naturen i en Meotine-jakke.

Derudover er Meotines detaljesans i en liga for sig, da intet i deres design er tilfældigt. Detaljerne er nøje udvalgte og velovervejede, da de både skal placere produktet i modens trends og tendenser, men de skal i lige så høj grad også have en funktion. Gå på opdagelse hos Miinto, og oplev detaljerne og materialerne på items fra Meotine.


Tag overtøj fra Meotine på i byen, i skoven eller til fest


Meotines passion stammer fra barndomsminder, hvor grundlæggerne har tænkt tilbage på dengang, de legede i skoven. Der er derfor mange muligheder med frakker og jakker fra Meotine, da der skal være plads til, at du kan tage en tur i skoven.

Når der både skal være plads til leg og barndomsminder i skoven, siger det i høj grad noget om Meotines kvalitet. Der skal være mulighed for at rengøre materialerne, materialerne skal kunne holde dig varm om vinteren, og pasformen skal være bevægelig – og alt dette samler Meotine i deres design, hvor de derudover også er skabt til den modebevidste kvindes garderobe.

Deres smukke design og sans for de nyeste trends åbner mulighederne for, at du kan bruge en Meotine-frakke eller Meotine-jakke til en shoppetur langs strøget med veninderne, en tur på café eller som prikken over i’et til dit outfit til en større fødselsdag. Det er det, der sker, når man kombinerer funktionalitet og de nyeste trends på bedste og smukkeste vis.


Køb items fra Meotine hos Miinto


Hos Miinto finder du et stort udvalg af items fra Meotine, som vi løbende skifter ud, i takt med at der kommer nye kollektioner og design. Meotine opdaterer nemlig deres sortiment, hvor de hele tiden bevæger sig mod nye grænser. Deres design er eksperimentelle, men de formår alligevel at opretholde deres mission, hvor funktionalitet samt mode skal kombineres.

Du kan se vores udvalg af Meotine i nedenstående, hvor du kan udforske Meotines design og flair for funktionel mode. Gå derfor på opdagelse, så du kan komme ud i naturen med det helt rette overtøj fra Meotine.

Ryd alle filtre

Meotine

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.