Gratis retur t.o.m. d. 15. januar 2022
Gratis retur t.o.m. d. 15. jan. 2022
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR indtil d. 15. Januar 2022

Back

Moshi Moshi Mind

Moshi Moshi Mind skaber clever fashion fremfor fast fashion. De har fra dag ét haft et mål om at skabe tøj på mere bæredygtig vis end gennemsnitligt i modebranchen. Det gør de ved dels at have fokus på materialer og produktion og dels ved at designe tøj, der kan bruges igen og igen fremfor udelukkende at være trendbaseret.

Her på siden finder du vores udvalg af tøj fra det gennemførte brand Moshi Moshi Mind. Det er afslappet, moderne tøj, der har til formål at få arbejde, fritid og alt derimellem til at smelte sammen og gå op i en højere enhed.

Skab den gode basisgarderobe med Moshi Moshi Mind

Hos Moshi Moshi Mind er tøjet ikke trendbaseret. Derimod er brandets fokus at skabe evergreens, du kan få glæde af både nu og i fremtiden. I sortimentet finder du altså ikke det nyeste nye, der sandsynligvis går af mode igen om 14 dage. Til gengæld finder du items, du kan bruge igen og igen, og som kan kombineres med alverdens forskellige andre design.

Moshi Moshi Mind integreres nemt i din eksisterende garderobe og skaber den gode bund for en masse outfits. Med behageligt basistøj i god kvalitet i skabet bliver det langt nemmere at kreere skønne looks. Derfor kan du med fordel investere i netop Moshi Moshi Mind.

Dress op og ned med Moshi Moshi Mind

Du finder masser af geniale basisitems i sortimentet fra Moshi Moshi Mind. Du finder imidlertid også mere specielle design, der kan gøre det muligt for dig at udfolde din egen personlige stil.

En af grundtankerne bag Moshi Moshi Mind er, at deres tøj skal passe ind i alle aspekter af livet. Deres design skal kunne bruges på arbejdet, i fritiden og til fester. Med gode muligheder for at dresse deres tøj både op og ned kan du skabe dit helt eget look, som passer perfekt til anledningen. Det gælder, hvad enten du står over for en vigtig forretningsmiddag eller en tur i byen med veninderne.

Kombiner din nederdel fra Moshi Moshi Mind med en smuk top, fine stiletter og store smykker for et festligt look. Brug den samme nederdel sammen med sneakers og en chunky striktrøje for at skabe et afslappet hverdagsoutfit. Mulighederne er mange med dette mærke.

For dig, der hverken vil gå på kompromis med komfort eller kvalitet

Hos Moshi Moshi Mind skal alt tøjet være komfortabelt. De skaber ganske enkelt ikke tøj, der ikke føles behageligt at have på, og som ikke passer til en afslappet og balanceret hverdag. Ønsket er at skabe ro i en kaotisk verden, og det gør de med skønt tøj, der føles som en drøm at have på.

Eftersom brandet netop har et ønske om at skabe komfortabelt tøj, har de naturligvis stor fokus på materialerne i deres designproces. De benytter sig altid af materialer, der føles fantastiske at iklæde sig, og som du vil elske at pakke dig ind i gang på gang. Samtidig sørger de for at benytte bæredygtige materialer for at give dig tøj, der holder længe, og som du kan købe med god samvittighed.

Filter

325 resultater

  • 1
  • 2
  • 4

Side 1 af 4

Næste
  • 1
  • 2
  • 4

Side 1 af 4