Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Moshi Moshi Mind

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

MOSHI MOSHI MIND

Hvis du værner om det kloge valg, når det kommer til en bæredygtig garderobe, smukke styles og tidløse design, er Moshi Moshi Mind lige noget for dig. Her får du nemlig en ubesværet garderobe, der er perfekt til både kontoret, til yogatimen eller bare til en dag derhjemme eller en eftermiddag ude i byen. Ambitionen er klar, for Moshi Moshi Mind vil inspirere kvinder til at leve et liv, der er mindre kompliceret, og hvor de kan føle sig i fuld balance.

Moshi Moshi Mind skaber clever fashion fremfor fast fashion. De har fra dag ét haft et mål om at skabe tøj på mere bæredygtig vis end gennemsnitligt i modebranchen. Det gør de ved dels at have fokus på materialer og produktion og dels ved at designe tøj, der kan bruges igen og igen fremfor udelukkende at være trendbaseret. Her får du holdbare design, som du kan bruge sæson efter sæson, hvor både materialer og design stadigvæk lever op til de allerhøjeste forventninger.

Her på siden finder du vores udvalg af tøj fra det gennemførte brand Moshi Moshi Mind. Det er afslappet, moderne tøj, der har til formål at få arbejde, fritid og alt derimellem til at smelte sammen og gå op i en højere enhed.


Historien bag Moshi Moshi Mind


Vi skal tilbage til 2006 for at finde frem til begyndelsen af Moshi Moshi Minds rejse. Her fik Stine Skjoldborg og Rikke Rasmussen idéen til at skabe et dansk modebrand, der ikke skulle bygge på de klassiske tendenser inden for branchen. I stedet for at skabe kollektioner udelukkende ud fra designet ville de i stedet imødekomme kvindernes ønske om mere komfortabelt tøj, som langt de fleste valgte at skifte til, når de kom hjem efter arbejdsdagen eller aftaler med venner og bekendte.

Det blev startskuddet til Moshi Moshi Mind, der havde en klar mission om at designe styles til en garderobe, der både skulle være funktionel og kunne bruges hele året rundt. Det skulle være nemt at skifte mellem forskellige aktiviteter i hverdagen – helt uden et ønske om at skulle hjem og skifte tøj. I dag bygger værdierne på at skabe et brand, der er elsket blandt kvinder i alle aldre, hvor kvinder skal kunne trække i smukke design, der samtidig giver mulighed for komfort, bevægelse og blødhed.


Moshi Moshi Mind tager bæredygtighed seriøst


Det er ikke kun muligheden for at inspirere kvinder og gøre hverdagsgarderoben lidt blødere, der er værdier hos Moshi Moshi Mind. Her kommer bæredygtighed også ind i billedet, og lige fra begyndelsen af rejsen har det været et omdrejningspunkt for alt, hvad de foretager sig. Det betyder, at alt arbejde bliver udført efter nogle helt bestemte principper med fokus på bæredygtighed, og hver eneste dag arbejder de for at designe produkter, der efterlader det mindst mulige aftryk på vores verden.

Moshi Moshi Mind er blandt andet en del af B Corp, der er et internationalt fællesskab for virksomheder, som gerne vil gøre en forskel for verden. Det gælder både inden for sociale og miljømæssige aspekter, og for at blive certificeret er der krav om, at Moshi Moshi Mind tilslutter sig en række strenge krav – hvilket de selvfølgelig allerede har gjort. Det betyder også, at du her får et brand, der giver dig fuld gennemsigtighed og de højeste standarder inden for bæredygtighed og ansvarlighed.

Derudover kan Moshi Moshi Mind også nævne tre forskellige mål fra FN’s verdensmål, som de tager særligt alvorligt. Det gælder for mål, der handler om ansvarlighed i forhold til forbrug og produktion, et bedre miljø i verdenshavene og bedre betingelser for livet på land. Og så er der selvfølgelig mange flere initiativer såsom velgørenhed, økologiske materialer og genanvendt polyamid for blot at nævne flere af de bæredygtige initiativer, som Moshi Moshi Mind har integreret i deres design.


Skab den gode basisgarderobe med Moshi Moshi Mind


Hos Moshi Moshi Mind er tøjet ikke trendbaseret. Derimod er brandets fokus at skabe evergreens, du kan få glæde af både nu og i fremtiden. I sortimentet finder du altså ikke det nyeste nye, der sandsynligvis går af mode igen om 14 dage. Til gengæld finder du items, du kan bruge igen og igen, og som kan kombineres med alverdens forskellige andre design.

Moshi Moshi Mind integreres nemt i din eksisterende garderobe og skaber den gode bund for en masse outfits. Med behageligt basistøj i god kvalitet i skabet bliver det langt nemmere at kreere skønne looks. Derfor kan du med fordel investere i netop Moshi Moshi Mind.


Dress op og ned med Moshi Moshi Mind


Du finder masser af geniale basisitems i sortimentet fra Moshi Moshi Mind. Du finder imidlertid også mere specielle design, der kan gøre det muligt for dig at udfolde din egen personlige stil.

En af grundtankerne bag Moshi Moshi Mind er, at deres tøj skal passe ind i alle aspekter af livet. Deres design skal kunne bruges på arbejdet, i fritiden og til fester. Med gode muligheder for at dresse deres tøj både op og ned kan du skabe dit helt eget look, som passer perfekt til anledningen. Det gælder, hvad enten du står over for en vigtig forretningsmiddag eller en tur i byen med veninderne.

Kombiner din nederdel fra Moshi Moshi Mind med en smuk top, fine stiletter og store smykker for et festligt look. Brug den samme nederdel sammen med sneakers og en chunky striktrøje for at skabe et afslappet hverdagsoutfit. Mulighederne er mange med dette mærke.


For dig, der hverken vil gå på kompromis med komfort eller kvalitet


Hos Moshi Moshi Mind skal alt tøjet være komfortabelt. De skaber ganske enkelt ikke tøj, der ikke føles behageligt at have på, og som ikke passer til en afslappet og balanceret hverdag. Ønsket er at skabe ro i en kaotisk verden, og det gør de med skønt tøj, der føles som en drøm at have på.

Eftersom brandet netop har et ønske om at skabe komfortabelt tøj, har de naturligvis stor fokus på materialerne i deres designproces. De benytter sig altid af materialer, der føles fantastiske at iklæde sig, og som du vil elske at pakke dig ind i gang på gang. Samtidig sørger de for at benytte bæredygtige materialer for at give dig tøj, der holder længe, og som du kan købe med god samvittighed.

Ryd alle filtre

Moshi Moshi Mind

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.