Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

MOSS COPENHAGEN

Er du på udkig efter brand, der i den grad har fingeren på pulsen og ved, hvad der rør sig på de internationale catwalks? Og som lader sig inspirere af trends og tendenser, men tilsætter det deres eget unikke islæt? I så fald er du endt det rigtige sted. Moss Copenhagen har siden 2006 været leveringsdygtige i moderigtige styles og items til stilbevidste kvinder, der ønsker at forkæle sig selv med trendy, skandinavisk mode. I vores sortiment her på siden finder du alt fra forførende kjoler og nederdele i feminine design til mere enkle og stilrene T-shirts og jakker.


Skandinavisk elegance med et casual twist


Fælles for alle kreationerne fra Moss Copenhagen er, de formår at tage det absolut nyeste fra modeverdenen og kombinere det med den sofistikerede og afslappede stil, som efterhånden er indbegrebet af skandinaviske design. Når du dykker ned i udvalget af styles fra Moss Copenhagen, kan du hurtigt se, der er tale om enkle styles med en sofistikeret og alligevel afslappet twist. Akkurat som vi kender det med design fra Samsøe & Samsøe og Selected Femme. Med Moss Copenhagen er du garanteret stilsikre styles, der løfter dit look til nye højder på fineste vis. Det danske brand lever i den grad efter ordsproget ”Less is more”, hvilket kommer til udtryk i samtlige af deres styles. Du finder feminine snit samt sofistikerede materiale- og farvevalg, og deres fokus ligger på de enkle detaljer og de rene snit, som skaber et væld af styles, der er ideelle til mange forskellige anledninger. Det handler blot om, hvordan du styler det.


Miks og match Moss Copenhagen


Du kan eksempelvis style en af deres lange nederdele med en ensfarvet T-shirt for et sofistikeret look med et casual twist. Omvendt kan du også style nederdelen med en fin skjorte med prikker og dermed opnå et mere eksklusivt og fint look. Uanset om du er på udkig efter looks til job, fritid eller fest, er Moss Copenhagen leveringsdygtige i styles, der kan mikses og matches for at opnå forskellige look og udtryk. Ønsker du et iøjnefaldende look, kan du med fordel skrue op for farver, mønstre og snit og på samme vis tone det ned eller bryde det med enkle styles i grå, sort eller hvid.


Find skønne styles fra Moss Copenhagen hos Miinto.dk


Hvad end du er på udkig efter en simpel T-shirt med det velkendte ”MSCH” printet på fronten, en lang kjole i feminint snit eller en nederdel i tyl, finder du det her på siden. Hos Miinto.dk sørger vi hele tiden for at opdatere vores sortiment med nye styles fra Moss Copenhagen, således du altid kan få fingrene i det nyeste og mest trendy modetøj fra det populære brand. Det skandinaviske modebillede er præget af enkle og rene design med et klassisk eller afslappet touch, og Moss Copenhagen er ingen undtagelse. De forener på fineste vis de rene linjer og nuancer med en nordisk elegance, hvilket tilfører en feminin lethed til din garderobe. Med Moss Copenhagen er der mindre risiko for tøjkriser og større chance for et moderigtigt look, når du fylder dit skab med styles fra den danske fashion darling.

Ryd alle filtre

Moss Copenhagen

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.