Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

MOVES BY MINIMUM

Hos Moves by Minimum er der fokus på flotte print og lækre farver. De har et på én gang både feminint og råt udtryk, og de forvandler tidens vigtigste trends til brugbare items, du kan få glæde af i garderoben.

Moves by Minimum er – som navnet også indikerer – et undermærke af det danske brand Minimum. Det er et brand, der har fokus på modestrømninger, men som samtidig ikke går på kompromis med deres egen designidentitet. Det ligger dybt forankret i deres DNA at kombinere det rå og modige med det fine og feminine, og det kommer der et væld af spændende styles ud af.


Spice din garderobe op med mønstre, print og farver


I sortimentet fra Moves by Minimum kan du gå på opdagelse i en jungle af skønne farver. De implementerer altid et hav af fine nuancer, som matcher sæsonen og tidens tendenser. Skal der sættes kulør på hverdagen, er dette derfor i særdeleshed et brand, du bør kigge nærmere på.

Desuden har designerne bag tydeligvis en forkærlighed for spændende mønstre. I alle deres kollektioner kan du derfor også finde et væld af items, der helt sikkert nok skal tiltrække sig opmærksomhed i gadebilledet. Gå all in med både mønstret nederdel og mønstret bluse, eller kombiner din blomstrede, prikkede eller stribede nederdel med en ensfarvet top for et mere afdæmpet udtryk.


En skøn balancegang mellem det rå og det feminine


Noget af det, der kendetegner Moves by Minimum, er, at kollektionerne overordnet set er feminine, men at der altid er et råt islæt at finde. De balancerer således mellem det fine og det upolerede. I krydsfeltet mellem de to opstår der masser af spændende og kontrastfyldte kreationer, som du kan indarbejde i din garderobe på mange forskellige måder.

Du kan vælge enten at fremhæve det rå og upolerede, eller du kan vælge at fokusere på det feminine alt efter smag og behag. Styler du eksempelvis en fin kjole med en oversized jakke og combat boots, får du et look med masser af kant. Bruger du den samme kjole sammen med stiletter og fine smykker, får du et udpræget feminint udtryk. Du kan altså fremhæve eller nedtone de forskellige sider, som du lyster.


Tidens trends i Moves-forklædning


Moves by Minimum er et moderne brand. Derfor har de naturligvis også et skarpt øje for tidens trends, og disse bruges gerne i deres kollektioner. Det er dog altid på deres egne præmisser, og derfor er der også en tydelig rød tråd i udvalget fra netop dette brand. Du kan således få fat i mange trendbaserede items fra Moves by Minimum, men du kan være sikker på, at de altid har tilført de mange tendenser deres eget personlige touch.

I udvalget fra dette danske brand finder du modige styles, der er helt deres egne. Der er megen fokus på detaljerne, som er med til at løfte deres design til nye højder. Det er derfor ikke sikkert, at du altid spotter et items særpræg ved første øjekast. Kigger du nærmere efter, vil du dog kunne se, at der ikke er noget i designprocessen, der er blevet overladt til tilfældighederne.

Ryd alle filtre

Moves By Minimum

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.