Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Basket
0

Din kurv er tom

Moves By Minimum (65)

Moves by Minimum producerer både anvendelige klassikere til basisgarderoben og helt unikke, iøjnefaldende styles, som er perfekte til de særlige begivenheder. Brandet holder fokus på at levere modetøj og accessories til den unge modebevidste kvinde.

Moves by Minimum skaber unikke produkter af høj kvalitet til gode priser

Minimum blev i 1997 grundlagt som en detailbutik i Aarhus, men udviklede sig hurtigt til at blive et selvstændigt brand, og i 1999 blev den første herrekollektion lanceret. I 2007 kunne Minimum introducere den første damekollektion. Minimum er et veletableret brand, som er tilgængeligt i flere butikker og showrooms i Europa og Canada, og de er konstant opsøgende i forhold til nye, interessante markeder. Hvert år skaber minimum adskillige kollektioner og sætter en stor ære i at udvælge de rigtige designs og pasformer til hver kollektion. Filosofien er at skabe skandinaviske, eklektiske fashion-produkter af materialer med en høj kvalitet, og altid til overkommelige priser.

Moves by Minimum er eksperter i at levere klassikere til basisgarderoben

Moves by Minimum er et must-have brand til din garderobe. Miinto.dk har samlet et stort udvalg af modetøj til kvinder fra Moves by Minimum. Fra Moves by Minimum kan du få alt fra kjole, skjorte, nederdele til bukser, bluser, og trøjer. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg hos Miinto opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen.

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

65 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

På Miinto viser vi mode fra over 300 tøjbutikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+100.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands