GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
0 DKK

Muchachomalo (23)

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Ingen resultater

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

23 Produkter fundet

Muchachomalo

Muchachomalo betyder ´bad boy´ på spansk, men det er også navnet på et hollandsk brand, som sendte den første kollektion af modetøj på gaden i 2007. I dag sælges børne-, dame- og herretøj fra Muchachomalo i mere end 1.000 butikker over hele Europa, og brandets store succes er et resultat af et unikt koncept.

Muchachomalo er synonym med modetøj i alskens farver og design, som ofte er præget af spændende detaljer, motiver og farvekombinationer. Muchachomalo ser livet som en fest, hvilket brandets designfilosofi og livsstil karikerer. Derfor er Muchachomalo garant for undertøj, sommertøj, badeshorts, t-shirts, bikinier, onesuits og jeans til store såvel som små, som er inspireret af sommeren samt en sjov og casual livsstil.

Designteamet består af designere og kunstnere, som alle bidrager med stor kreativitet, hvorfor Muchachomalo er et brand i konstant udvikling. Derudover appellerer Muchachomalo til trendsættere og fashionistaer med en forkærlighed for vilde farvekombinationer og et sommeragtigt look, og brandets produktsortiment kan anskaffes til en pris, som alle kan betale. 

Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

Hos Miinto handler du fra lokale danske butikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+100.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands