Forlænget retur indtil 15. Januar

Forlænget retur indtil 15. Januar

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og forlænget retur indtil 15. Januar

Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

MUCHACHOMALO

Muchachomalo betyder ´bad boy´ på spansk, men det er også navnet på et hollandsk brand, som sendte den første kollektion af modetøj på gaden i 2007. I dag sælges børne-, dame- og herretøj fra Muchachomalo i mere end 1.000 butikker over hele Europa, og brandets store succes er et resultat af et unikt koncept.

Muchachomalo er synonym med modetøj i alskens farver og design, som ofte er præget af spændende detaljer, motiver og farvekombinationer. Muchachomalo ser livet som en fest, hvilket brandets designfilosofi og livsstil karikerer. Derfor er Muchachomalo garant for undertøj, sommertøj, badeshorts, t-shirts, bikinier, onesuits og jeans til store såvel som små, som er inspireret af sommeren samt en sjov og casual livsstil.

Designteamet består af designere og kunstnere, som alle bidrager med stor kreativitet, hvorfor Muchachomalo er et brand i konstant udvikling. Derudover appellerer Muchachomalo til trendsættere og fashionistaer med en forkærlighed for vilde farvekombinationer og et sommeragtigt look, og brandets produktsortiment kan anskaffes til en pris, som alle kan betale.

Ryd alle filtre

Muchachomalo

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.