Fantastisk udvalg fra mere end 3.000 brands | Gratis fragt ved køb over 499,- og gratis retur
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Munderingskompagniet/MDK

MDK by Munderingskompaniet er et super populært modebrand som er stiftet i 2005. MDK især kendt for deres utrolig lækre læderprodukter – både jakke, bukser osv. Især læderjakkerne findes i alle former, farver og afskygninger, med fine forskellige detaljer. Du kan må den måde skabe din egen stil, når du vælger en helt særlig jakke fra dette lækre brand. Med andre ord – MDK er et must-have brand i enhver modebevidst kvinde garderobe. Så forkæl dig selv eller en du holder af med lækkerier til garderoben fra MDK.

Fremragende kvalitet og pasform

MDK har en utrolig høj standard når det kommer til kvalitet og pasform, og du kan finde produkter både til det sofistikerede, simple og lidt rå look – det er kun fantasien, der sætter grænser for hvilket look du kan opnå. Produkterne passer godt ind i den skandinaviske stil og MDK by Munderingskompaniet’s high fashion label har også fået stor succes i mange lande, og er derfor elsket af fashionistas. Kollektionerne bugner af lækre produkter, som kan bærers til enhver sæson, så du hele tiden er med på de seneste trends uden at gå på kompromis med kvalitet.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af modetøj til kvinder fra MDK. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Filter

5 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1