Fantastisk udvalg fra mere end 3.000 brands | Gratis fragt ved køb over 499,- og gratis retur
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Nialaya

Nialaya er et dansk brand med base i Hollywood, New York og København, og brandet er lanceret af den kreative danske designer Jannik Olander. Nialaya er et brand med en unik historie, og brandet er opkaldt efter en shaman, som Jannik Olander mødte på en rejse til Indien. Jannik Olander har en fortid hos Ralph Lauren og Tommy Hilfiger, hvorfor han har en forkærlighed for luksuriøst design. Nialaya har hovedkvarter blandt alle stjernerne i Los Angeles, men brandets smykker er et resultat af inspirationer og sanseindtryk, som Jannik Olander får på rejser rundt i verden – Nialaya er meget inspireret af kulturen og livet i Indien og Thailand såvel som på Bali.

Derudover er smykker fra Nialaya udført i eksklusive sten og perler, der er håndplukkede af Jannik Olander og besidder en unik, healende energi.

Produktsortimentet hos Nialaya er udført med stor eksklusivitet og byder på smykker til mænd og kvinder. Derudover er produktsortimentet hos Nialaya karakteriseret ved armbånd, halskæder, ringe, øreringe og pengeklips – smykkerne er designet, så de beriger ejeren med en masse livsenergi.

Derfor har udvalget af smykker hos Nialaya høstet stor anerkendelse hos modeelskere i ind- og udland, samtidig med at brandets kundebase tæller et væld af verdenskendte stjerner – herunder P. Diddy, Madonna, Paris Hilton, Justin Bieber og mange andre. 

Miinto.dk har samlet et bredt udvalg af smykker til mænd og kvinder fra Nialaya. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Filter

145 resultater

Side 1 af 2

Næste

Side 1 af 2