Fantastisk udvalg fra mere end 3.000 brands | Gratis fragt ved køb over 499,- og gratis retur
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Noisy May

Noisy may er en dansk tøj producent, som blev lanceret i 2013. I starten bestod Noisy may af et hold professionelle, som havde en fælles mission om at kombinere deres store passion for denim med deres kærlighed til cutting-edge design. Dette førte til lanceringen af Noisy may – et autentisk brand til unge fashionistas, som altid er på jagt efter trendy designs og sprudlende livsstil. Målet for Noisy may er at være nummer et inden for denim. Denne målsætning ses tydeligt i det detaljerede design af deres jeans, som matcher ethvert humør, kropsform og personlig stil. Noisy may er ikke desto mindre meget mere end denim.

Modetøj til den unge fashionista

Den unikke blanding af håndværk og high-fashion karakteriserer Noisy may-kollektionerne som en helhed, og gør den til det ultimative valg for den modebevidste og selvstændige kvinde, der ønsker at skille sig ud. Derudover er tøjet fra Noisy may produceret med gode materialer, som sikre dig høj kvalitet, og derved kan du få glæde af tøjet på længere sigt. Med andre ord – tøj fra Noisy may er et must-have i enhver ung fashionistas’ garderobe.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af trendy modetøj til unge kvinder. Du kan finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for modebranchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Filter

19 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1