Gratis retur t.o.m. d. 15. januar 2022
Gratis retur t.o.m. d. 15. jan. 2022
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR indtil d. 15. Januar 2022

Forside Brands Nome
Back

Nome

Nome er en dansk producent af fodtøj, som sendte den første kollektion af modesko på gaden i 1994. Siden har Nome oplevet en massiv fremgang, og Nome er i dag et populært brand i store dele af Skandinavien og Europa. Succesen er et resultat af, at Nome er synonym med fodtøj, som er en kombination af skandinaviske designdyder og de hotteste trends i modebranchen. Den store succes skyldes også, at Nome producerer modesko, sandaler, støvler og hjemmesko til mænd og kvinder, som er garant for lækre kvalitetsmaterialer såsom skind, læder, uld, ruskind, pels og gummi.

Elegante sko med fremragende pasform

Fra et designmæssigt perspektiv er Nome karakteriseret ved herre- og damesko såvel som støvler og sandaler, som er beriget med et trendy og klassisk look. Derudover er Nome leveringsdygtig i elegant fodtøj med en fremragende pasform, hvorfor Nome på bedste vis formår at kombinere mode og komfort. Derfor er fodtøj fra Nome ideelt til kvalitets- og modebevidste mænd og kvinder med en forkærlighed for lækkert design og komfortabelt fodtøj. Så mangler du et par moderne sko i god kvalitet, så er Nome mærket du leder efter og Miinto.dk stedet hvor du kan finde det.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af komfortable sko til både mænd og kvinder fra Nome. Du kan finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for modebranchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Filter

44 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1