Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Nué Notes (99)

Nué Notes er et dansk brand med et karakteristisk look, der beriger modebranchen med en ekstra dimension, som der ikke ses hos nogle af branchens mere mainstream brands. Det danske brand er sendt i verden af to kreative designere, Katrine Rabjerg og Anne-Dorthe Larsen, som stod i spidsen for en modebutik, da de lancerede Nué Notes – siden har de også skabt brandet, Lovechild - 1979.

De to designere er uddannet på en designskole og har arbejdet en del år inden for modebranchen, inden de lancerede deres eget brand – 2007 var året, hvor Nué Notes kom til verden, og siden har brandet været garant for et luksuriøst look. I starten var det danske brand synonym med eksklusive lædervarer, men i takt med at brandet er steget i popularitet, er kollektionen udvidet med modetøj i silke, bomuld og uld.

De to kreative designere har også formået at skabe et look, der fusionerer moderne trends med et eksklusivt og feminint skær, og brandets modetøj byder på masser af personlighed og individualitet. De lækre materialer har også en unik evne til at fremhæve tøjets feminine silhuetter på bedste vis. Nué Notes appellerer til kvalitetsbevidste fashionistaer i alle aldre, der elsker et luksuriøst og feminint look. 

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

99 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Uafhængige modebutikker

På Miinto samler vi mode fra mere end 900+ tøjbutikker i Europa

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+160.000 produkter

Fra mere end 3.000 brands