Gratis retur inden for 14 dage

Gratis retur inden for 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur

Gratis fragt over 799.-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

NUÉ NOTES

Det er ikke altid en selvfølge, at det tøj, du køber, er i høj kvalitet og samtidig ser eksklusivt ud og kan bruges til mange anledninger. Det er dog intet problem, når det kommer til Nué Notes. Brandet emmer af personlighed og er skabt til det formål, at det skal kunne mixes på kryds og tværs – både i de forskellige kollektioner og med dit eget tøj hjemme i garderoben. Nué Notes anvender kun materialer i høj kvalitet til deres smukke styles. Derfor kan du få glæde af dit køb i mange år frem, når du køber tøj fra Nué Notes. Vi har samlet et solidt udvalg til dig, så du kan skabe dig en moderigtig garderobe med lang levetid.


Modetøj til kvinder – høj kvalitet og lækre materialer


Nué Notes er et dansk brand med et karakteristisk look, der beriger modebranchen med en ekstra dimension, som ikke ses hos nogle af branchens mere mainstream brands. Det danske brand er sendt i verden af to kreative designere, Katrine Rabjerg og Anne-Dorthe Larsen, som stod i spidsen for en modebutik, da de lancerede Nué Notes – siden har de også skabt brandet Lovechild - 1979.

De to designere er uddannet på en designskole og har arbejdet en del år inden for modebranchen, inden de lancerede deres eget brand – 2007 var året, hvor Nué Notes kom til verden, og siden har brandet været garant for et luksuriøst look. I starten var det danske brand synonym med eksklusive lædervarer, men i takt med at brandet er steget i popularitet, er kollektionen udvidet med modetøj i silke, bomuld og uld.

De to kreative designere har også formået at skabe et look, der fusionerer moderne trends med et eksklusivt og feminint skær, og brandets modetøj byder på masser af personlighed og individualitet. De lækre materialer har også en unik evne til at fremhæve tøjets feminine silhuetter på bedste vis. Nué Notes appellerer til kvalitetsbevidste fashionistaer i alle aldre, der elsker et luksuriøst og feminint look.


Nué Notes passer perfekt hjem i garderoben


Er du blevet træt af din garderobe, og kunne du godt tænke dig at investere i nogle styles, der altid virker og passer til det meste? Så er Nué Notes et godt sted at starte. Meget af tøjet er designet til at kunne fungere som basistøj, der kan sammensættes med det meste, du ejer derhjemme. En grundregel inden for mode er, at du skal eje en god håndfuld basisitems, der er simple og enkle. Disse skal naturligvis være i høj kvalitet, så de kan bruges år efter år. Her er Nué Notes dig behjælpelig.

Blandt Nué Notes’ smukke styles finder du dog også et sandt mekka af print, farver og mønstre. Der er altså ikke det sted i tøjkrisen, hvor brandet ikke vil være perfekt som din go-to eller solide højre hånd. Mon ikke de fine kjoler, bluser eller lækre bukser fra Nué Notes bliver blandt dine favoritter, når du først har fået dem hjem i garderoben? Mange af deres styles har desuden en løs og luftig pasform, der gør, at de kan bruges af alle kvinder uanset kropsbygning.


Dansk design, når det er bedst


Dansk design har for længst gjort sig bemærket på den internationale modescene, og med de mange veletablerede, danske brands er det ikke så underligt. Derfor har vi også samlet et bredt udvalg af tøj fra andre danske designere, du kan udforske.

Er du vild med Nué Notes, kan du helt sikkert også kaste din kærlighed på brands som Ganni og Stine Goya. Vi har håndplukket et godt udvalg af tøj fra Nué Notes her på siden, så tag endelig et kig, og drøm dig væk i smukke mønstre og tekstiler af tårnhøj kvalitet.

Ryd alle filtre

Nué Notes

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.