Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Gratis retur inden for 14 dage
Kurv 0

Din kurv er tom

Find dine yndlingsprodukter

Menu

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

Tilbage

OBJECT

Object, som blev lanceret i 2003, oplevede med lysets hast stor succes i mange europæiske lande, hvorfor Object kan betegnes som et internationalt brand med en unik tilgang til design af modetøj. Unikheden opstår i designprocessen og spreder sig stille og roligt til samtlige kollektioner af trendy dametøj til piger og unge kvinder. Dametøj fra Object er derfor resultatet af et mix af kulturelle strømninger, som har påvirket designprocessen i en positiv retning, hvorfor Object forsøger at skabe innovative dametøjskollektioner, som er sjove, originale og smukke.

Fokus på minimalisme

Object kombinerer minimalismen i skandinavisk design med et multikulturelt, kreativt og farverigt univers, som tilføres et humoristisk og street touch. Det er Objects opskrift på succes i modebranchen, og konceptet ligger til grund for Objects to produktlinjer af unikt og trendy dametøj, Collectors Item og True Object. Object lancerer tre årlige kollektioner, som akkompagneres af velvalgte accessories såsom tasker, punge og bælter i læder samt farverige tørklæder. Collectors Item og True Object er begge perfekte til den moderne kvinde, som elsker det sofistikerede look, der kombineres med en snert af femininitet og sexappeal. Tøj fra Object er derfor et must-have i din garderobe.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af moderne tøj fra Object til kvinder. Du kan finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Filter

16 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1