Fantastisk udvalg fra mere end 3.000 brands | Gratis fragt ved køb over 499,- og gratis retur
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Odd Molly

Odd Molly er en svensk producent af dametøj, som sendte den første kollektion af modetøj på gaden i starten af dette årtusinde. I 2002 mødtes Karin Jimfelt-Ghatan og ordekvilibristen Per Holknekt for at diskutere lanceringen af et reklamebureau, men i stedet endte de med at gå sammen om et modeprojekt, som blev navngivet Odd Molly. Odd Molly blev lanceret med en vision om at være synonym med innovativt og kreativt design, som skulle være garant for dametøj i lækre og fine tekstiler. Derfor har Odd Molly i snart et årti beriget fashionistas med luksuriøst og klassisk dametøj, som finder inspiration i hippiekulturen.

Anerkendelse verden over

Odd Molly har høstet stor anerkendelse, og brandet har vundet adskillelige designpriser over hele verden. Derfor er Odd Molly også et populært brand hos mange modeelskere, og brandet har salg i mere end 1.500 butikker i 38 lande – fra Isetan i Tokyo til Fred Segal i Santa Monica. Odd Molly er et brand, som inspireres af forskellighed, og brandets produktsortiment er et stort og mangfoldigt udvalg af modetøj. Med andre ord – produktsortimentet består af kjoler, toppe, strikvarer, jeans, tunikaer og accessories, som er udført i alskens farver og design. Odd Molly er derfor et must-have i enhver modebevidst kvindes garderobe.

Miinto.dk har samlet et kæmpe udvalg af kvalitetstøj til kvinder fra Odd Molly. Du kan finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for modebranchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Filter

10 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1