EKSTRAORDINÆRT UDSALG FORTSÆTTER - SPAR 20-60% PÅ NÆSTEN ALT | Shop direkte fra lokale butikker 

UDSALG | SPAR 20-60%

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Forside Brands OLYMP

OLYMP (10)

Olymp er en tysk tøjfabrikant med stor succes over hele verden, og det tyske brand så dagens lys i byen Bietigheim-Bissingen i 1951. Olymp er lanceret af Eugen Bezner, og den kreative forretningsmand har skabt et tøjimperium, som er kendt for lækre skjorter, jakkesæt, strikvarer og slips til mænd.

Olymp er førende på markeder over hele verden, men primært i lande såsom Frankrig, Kina, Storbritannien og Danmark nyder Olymp stor succes. Den store popularitet bunder i brandets unikke evne til at berige modebranchen og kvalitetsbevidste mænd med innovativt design og lækre materialer.

Med andre ord – Olymp er et tysk brand med et stort og mangfoldigt sortiment af skjorter, strikvarer, jakkesæt og slips, som er udført med et lækkert snit. Derudover er Olymp garant for moderne og elegant herretøj med et sofistikeret og trendy look, der appellerer til den modebevidste forretningsmand.

Modetøj fra Olymp er beriget med smarte detaljer, som tilfører brandets produktsortiment en ekstra dimension såvel som et eksklusivt touch. Derfor er herretøj fra Olymp altid et godt valg, når garderoben skal udvides med en ny skjorte eller andet unikt modetøj. 

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

10 Produkter fundet

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Uafhængige modebutikker

På Miinto samler vi mode fra mere end 900+ tøjbutikker i Europa

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+160.000 produkter

Fra mere end 3.000 brands