Spar 15% EKSTRA på udsalget | Kode: FESTIVAL15
15% EKSTRA på udsalget | Kode: FESTIVAL15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Peppercorn

Peppercorn er et dynamisk dansk brand, som præsenterede den første kollektion af modetøj for offentligheden i 1995. Siden starten har Peppercorn gennemgået en rivende udvikling, og Peppercorn er i dag et succesfuldt brand med salg i mere end 35 lande.

Med andre ord – Peppercorn er et globalt brand med stor succes, som er ejet af den danske modekoncern CNS Group. CNS Group står også i spidsen for andre kendte brands såsom Oxmo, Nousvous, Solid og DND, men virksomhedens flagskib er Peppercorn, og brandet har med stor sikkerhed levet op til forventningerne.

Derfor er Peppercorn et succesfuldt brand, og den store succes er et resultat af, at Peppercorn er garant for mode- og kvalitetsbevidst dametøj. Derudover er Peppercorn karakteriseret ved klassisk design med et enkelt look såvel som smukke linjer, mønstre og detaljer.

Derfor er Peppercorns mange årlige kollektioner af dametøj altid garant for sofistikeret modetøj, som appellerer til karrierekvinden med en luksuriøs og klassisk stil. Med andre ord – Peppercorn er synonym med strikvarer, toppe, bluser, skjorter, cardigans og kjoler med et klassisk og feminint touch. 

Filter

283 resultater

Side 1 af 3

Næste

Side 1 af 3