Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

PERNILLE CORYDON

Med smykker fra Pernille Corydon er du garanteret elegante og tidsløse smykker, hvor der er kræset for design og materialer helt ud til fingerspidserne. Bag det populære brand ligger en vision om at skabe fine og enkle smykker med kant, og i alle de smukke smykker er der en klar reference til den skandinaviske enkelthed og nordiske minimalisme. Kan du lide design, hvor det smukke ligger i detaljerne, er dette altså et brand for dig.

Designeren bag er drevet af skønheden i vores omgivelser, og hun finder stor inspiration i alt fra møbler og arkitektur til natur, mode og mennesker. Skønheden er dog ikke altid ren og poleret, og det er netop én af de ting, som Corydon også ønsker af fremhæve med hendes smykkekollektioner.

Skønheden findes nemlig over alt i vores omgivelser fra stærke former og linjer til bløde silhuetter og farver. Med et Pernille Corydon-smykke er du garanteret en historie, men de giver dig også mulighed for at udtrykke din unikke personlighed og kvindelighed, når du bærer smykket. Smykkerne er elegante og feminine i deres udtryk, men de forskellige kombinationer af materialer og former er også med til at skabe et mere råt udtryk.


Skab dit eget look med smykker fra Pernille Corydon


Her hos Miinto finder du et stort udvalg af smykker fra danske Pernille Corydon, og uanset hvad dine personlige præferencer er, kan du helt sikkert finde items, der falder lige i din smag. Det svære bliver nok nærmere at udvælge de items, du skal have fat i.

Som nævnt har Pernille Corydon fokus på enkelthed og nordisk minimalisme. Det ses blandt andet i de linjer og former, der optræder i smykkerne. De leder tankerne mod den nordiske natur på en elegant, raffineret måde. Dermed får du minimalistiske smykker, som altid har et elegant, feminint udtryk, men som samtidig kan have et touch af vildskab. Akkurat ligesom den danske og nordiske natur, som både er smuk, betagende og rå.

Afhængigt af hvordan du styler dine smykker fra det danske mærke, kan du fremhæve henholdsvis vildskaben, det elegante eller det feminine, som det giver mening for dig. Kombiner for eksempel smykker fra Pernille Corydon med pieces dekoreret med farverige perler og sten for et feminint, legende udtryk. Du kan også vælge at gøre dit look mere vildt og råt ved at bruge smykker fra Pernille Corydon sammen med eksempelvis større statement pieces – eller ved simpelthen at kombinere en masse forskellige smykker i et stacked look.

Som du nok kan fornemme, giver smykker fra Pernille Corydon dig rig mulighed for at eksperimentere og lege med dit look. Grundet deres klassiske og enkle udtryk er de nemme at gøre til dine egne, så slip blot fantasien løs – der er ikke ét rigtigt svar, når det kommer til smykkelook.


Elegante smykker med kant


Pernille Corydon har sans for detaljer og en intuitiv tilgang til design, og det er tydeligt at se i alle hendes smukke designs. Uanset om du har set dig lun på øreringe, halskæder eller ringe fra den populære designer, er du garanteret høj kvalitet og unikke designs med kant. Der bliver kræset om hvert eneste smykke, og hendes dygtige håndværk imponerer både i ind- og udland.

I de forskellige kollektioner finder du spidsfindige former og udtryk med eminente detaljer, hvilket vidner om, at den kyndige designer har en både legende og eksperimenterede tilgang til design. Selvom der er et klart skandinavisk islæt i alle hendes design, bliver de dog aldrig kedelige eller ensformige på grund af dette.

Det enkle formsprog gør til gengæld, at du nemt kan kombinere dine Pernille Corydon-smykker, som du har lyst. Pernille Corydons styrke ligger i at skabe smykker, der fungerer som små kunstværker, og det gælder uanset smykketype.

Intet går ubemærket hen, når designeren skaber smykker, og hun er detajleorienteret igennem hele designprocessen. Det gælder både fra skitser af former til valg af struktur, materialer og farver. Allerede i starten af designprocessen leger hun med forskellige overflader, kombinationer af materialer og nuancer af farver.


Formidabelt håndværk i ædle materialer


Udover at være utroligt detaljeorienteret er Pernille Corydon også en dygtig håndværker. Hendes smykker bliver fremstillet af rent sterlingsølv, som både findes i sin rene form eller som guldbelagt, oxideret, rosaguldbelagt og ruthenium.

Designeren bag har en fantastisk forståelse for, hvordan hun får det absolut bedste frem i alle disse materialer, og derfor bruger hun også alle materialerne i samtlige af hendes kollektioner. Hvert enkelt materiale udstråler nemlig noget forskelligt, og af den grund signalerer et par øreringe i samme design, men forskellige materialer, ikke det samme. Guldbelagte smykker er markant varmere i udtrykket end rent sterlingsølv, som er mere koldt. Med Pernille Corydon er det muligt at finde smykker, der både i form og materialer understøtter netop din personlighed og stil.


Sølv, guld eller noget helt tredje?


Måske har du en helt klar præference, når det kommer til materialet til smykker. Nogle sværger til sølv, imens andre udelukkende vil have smykker i guld. Uanset hvad du foretrækker, kan du finde det i udvalget fra Pernille Corydon.

Som nævnt ovenfor kan du i sortimentet fra Pernille Corydon også finde smykker i andre materialer. Disse kan du for eksempel eksperimentere med at blande med dine guld- eller sølvsmykker. Hvis du tør, kan du ligeledes mikse guld og sølv for et anderledes udtryk. Det giver spændende kontraster, og samtidig har et kombineret smykkelook den fordel, at du kan bruge alle dine yndlingssmykker på samme tid. Fremfor at lade dig begrænse af, at alle dine smykker skal være fremstillet i det samme materiale, kan du altså vælge at være kreativ og mikse og matche materialer.

Uanset materialet skal du sørge for at passe godt på dine smykker fra Pernille Corydon. Der kan være lidt forskel på, hvad de forskellige materialer kan holde til, så sæt dig gerne ind i, hvordan du plejer dem bedst. Sørg generelt altid for at fjerne dine smykker, når du er i bad, og når du for eksempel vasker hænder. På den måde holder metallerne sig flotte længst muligt. Undgå også gerne at få parfume og andre skønhedsprodukter på dem, da du kan risikere, at de tager skade.

Ryd alle filtre

Pernille Corydon

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.