GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
0 DKK

Pernille Corydon (120)

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

120 Produkter fundet

Pernille Corydon

Pernille Corydon er en dansk smykkedesigner som er født i 1976 og opvokset på Fyn. Pernille Corydon's smykkevirksomhed har hovedsæde i Haderslev, hvorfra brandet har gennemgået en rivende udvikling. Derfor må Pernille Corydon betegnes som noget af det ypperste inden for dansk smykkedesign. Denne hæder opnås ikke af mange, men Pernille Corydon designer stilrene, elegante og feminine smykker, som komplimenterer alle kvinder – uanset stil og status. Med andre ord - Pernille Corydon’s smykker komplimenter enhver stil, hvorfor brandets smykker ofte benyttes af moderne kvinder til at skabe et unikt look. Det skyldes, at smykkerne er elegante og feminine, samtidig med at de besidder et råt udtryk. Derved tilføres smykker fra Pernille Corydon en mangfoldighed, som henvender sig til stort spektre af kvinder.

Forny dit look med smykker fra Pernille Corydon

Pernille Corydon lancerer to årlige kollektioner, som formår at indfange de dominerende trends i modebranchen, uden at smykkerne viger fra konceptet bag Pernille Corydon. Derudover garanteres en fremragende kvalitet, idet smykkerne produceres af eksklusive materialer såsom forgyldt messing, forsølvet messing og (forgyldt) sølv samt naturmaterialer såsom perler og halvædelstene. Derfor er ringe, øreringe og halskæder fra Pernille Corydon en kombination af smukt design og eksklusive materialer. Smykkerne fra Pernille Corydon sælges gennem mere end 500 forhandlere i 18 lande og i kosmopoler som København, Helsinki, Berlin, London, Paris, New York og Tokyo.

Nikkelfri smykker

Smykkerne fra Pernille Corydon er fremstillet af rent sterlingsølv. På nogle produkter er der tilføjet smykkesten. Som en ekstra forbrugersikkerhed bliver kvaliteten af Pernille Corydon’s smykker bliver ædelmetaller løbende testet af den danske ædelmetalkontrol. Alle produkter fra Pernille Corydon er nikkelfri. På Miinto.dk har vi samlet et bredt udvalg af smukke smykker til kvinder fra Pernille Corydon. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Hvis du finder noget du ikke kan leve uden, så husk vi har gratis fragt ved køb over 499,- og hvis ombytning er nødvendig er denne helt gratis. Se hele det store udvalg nedenfor og rigtig god fornøjelse .

Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

Hos Miinto handler du fra lokale danske butikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+100.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands