Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Spar 15% EKSTRA på udsalget med EXTRA15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Pernille Corydon

Med smykker fra Pernille Corydon er du garanteret elegante og tidsløse smykker, hvor der er kræset for design og materialer helt ud til fingerspidserne. Bag det populære brand ligger en vision om at skabe fine og enkle smykker med kant, og i alle de smukke smykker er der en klar reference til den skandinaviske enkelthed og nordiske minimalisme. Designeren bag er drevet af skønheden i vores omgivelser, og hun finder stor inspiration i alt fra møbler og arkitektur til natur, mode og mennesker. Skønheden er dog ikke altid ren og poleret, og det er netop én af de ting, som Corydon også ønsker af fremhæve med hendes smykkekollektioner. Skønheden findes nemlig over alt i vores omgivelser fra stærke former og linjer til bløde silhuetter og farver. Med et Pernille Corydon-smykke er du garanteret en historie, men de giver dig også mulighed for at udtrykke din unikke personlighed og kvindelighed, når du bærer smykket. Smykkerne er elegante og feminine i deres udtryk, men de forskellige kombinationer af materialer og former er også med til at skabe et mere råt udtryk.

Elegante smykker med kant

Pernille Corydon har sans for detaljer og en intuitiv tilgang til design, og det er tydeligt at se i alle hendes smukke designs. Uanset om du har set dig lun på øreringe, halskæder eller ringe fra den populære designer, er du garanteret høj kvalitet og unikke designs med kant. Der bliver kræset om hvert eneste smykke, og hendes dygtige håndværk imponerer både i ind- og udland. I de forskellige kollektioner finder du spidsfindige former og udtryk med eminente detaljer, hvilket vidner om, at den kyndige designer har en både legende og eksperimenterede tilgang til design. Selvom der er et klart skandinavisk islæt i alle hendes design, bliver de dog aldrig kedelige eller ensformige på grund af dette.

Det enkle formsprog gør til gengæld, at du nemt kan kombinere dine Pernille Corydon-smykker, som du har lyst. Pernille Corydons styrke ligger i at skabe smykker, der fungerer som små kunstværker, og det gælder uanset smykketype. Intet går ubemærket hen, når designeren skaber smykker, og hun er detajleorienteret igennem hele designprocessen. Det gælder både fra skitser af former til valg af struktur, materialer og farver. Allerede i starten af designprocessen leger hun med forskellige overflader, kombinationer af materialer og nuancer af farver.

Formidabelt håndværk i ædle materialer

Udover at være utroligt detaljeorienteret er Pernille Corydon også en dygtig håndværker. Hendes smykker bliver fremstillet af rent sterlingsølv, som både findes i sin rene form eller som guldbelagt, oxideret, rosaguldbelagt og ruthenium. Designeren bag har en fantastisk forståelse for, hvordan hun får det absolut bedste frem i alle disse materialer, og derfor bruger hun også alle materialerne i samtlige af hendes kollektioner. Hvert enkelt materiale udstråler nemlig noget forskelligt, og af den grund signalerer et par øreringe i samme design, men forskellige materialer, ikke det samme. Guldbelagte smykker er markant varmere i udtrykket end rent sterlingsølv, som er mere koldt. Med Pernille Corydon er det muligt at finde smykker, der både i form og materialer understøtter netop din personlighed og stil.

Filter

70 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1