Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

PETIT BY SOFIE SCHNOOR

Er du vild med at klæde dine børn på i tøj med et lækkert design, hvor du samtidig kan iklæde dig selv tøj fra selvsamme designer? Så er der ingen tvivl om, at du skal kigge nærmere på tøj og accessories fra Petit by Sofie Schnoor. Brandet leverer både tøj og accessories til babyer og børn, så du har mulighed for at iklæde dit barn de lækre kollektioner fra den anerkendte designer i mange år. Vi har sørget for at samle et bredt udvalg af tøj fra Petit by Sofie Schnoor, så du kan finde dine og dit barns favoritter. Fælles for hele udvalget er, at kollektionerne alle bærer præg af Sofie Schnoors kernekendetegn. Produkterne er nemlig rå, cool, sporty og med et legesygt twist.


Petit by Sofie Schnoor er designrigt børnetøj


Sofie Schnoors rejse i den danske modebranche begyndte i 2001 med en skokollektion, og sidenhen er der kommet flere koncepter og kollektioner til. Den danske designer Sofie Schnoor lancerede sin første børnetøjskollektion i 2007, som hedder Petit by Sofie Schnoor. Sofie fokuserer meget på, at materialerne er i høj kvalitet samt en perfekt pasform til børn i alderen 0 til 14 år.

Petit by Sofie Schnoor gik fra idé til virkelighed da Sofie Schnoor blev mor for første gang, og det blev derfor barnet, der fik opmærksomheden. Det vigtigste for Sofie Schnoor er, at børnene er i fokus, samt at de samtidig også ser rigtig smarte og moderne ud. 4 gange om året kommer der nye kollektioner, og de oser altid af feminin elegance, komfort og luksuriøs high-end fashion.

Målgruppen er for de moderne børn, som gerne vil se sporty ud og være klædt i forhold til modens trends og tendenser. Det er mest af alt materialet, der er i fokus, kombineret med den perfekte fitting. Børnetøjskollektionen består af sko og tøj i lækre, naturlige materialer som uld, bomuld og blødt læder og er kendetegnet ved et unikt design med cool print og detaljer.


Tøj og accessories til babyer, børn og teenagere


Forelsker du og dit barn jer i kollektionerne fra Petit by Sofie Schnoor, er det en kærlighedshistorie, der kan fortsætte i mange år. Når barnet er spæd vil det helt sikkert elske de bløde og komfortable bodyer og leggins, der samtidig fås i smukke farver og med fine mønstre. Når barnet bliver ældre, er det måske glimmerskoene, der trækker, eller de fine tasker, der er til at smide over skulderen.

Som teenager kigger mange efter andet tøj og andre accessories end det, de er blevet præsenteret for i barndommen. Det behøver man ikke med de mange styles fra Petit by Sofie Schnoor. Brandet formår gang på gang at designe kollektionerne, så det ligner moderne tøj til kvinder. Her er det tidens trends, der er i fokus, hvilket gør det meget populært hos teenagere og større børn.


Cool og komfortabelt tøj til hverdag og fest


Skal hele familien til en stor fødselsdag, et bryllup eller måske en konfirmation, vil tøjet og de fine accessories fra Petit by Sofie Schnoor bestemt være et oplagt og moderigtigt valg. Kollektionerne bugner af smukke kjoler og glimmerdetaljer, som de fleste piger i alderen 6-14 ikke vil kunne stå for. Samtidig består kollektionerne af hverdagstøj, der både er cool og komfortabelt. Derfor er Petit by Sofie Schnoor en favorit både til hverdag og fest.

Vi har gjort det nemt for dig at shoppe Petit by Sofie Schnoor. Hele vores udvalg af tøj og accessories er samlet her på siden – til både babyer, børn og teenagere. Dyk ned i universet af glimmer, feminine og rå detaljer, og lad dig inspirere af designrigt børnetøj, du ville ønske, at du selv kunne tilføje til garderoben derhjemme.

Ryd alle filtre

Petit by Sofie Schnoor

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.