SUMMER SALE - SPAR OP TIL 60% | Fri fragt ved køb over 499,-

SUMMER SALE - SPAR OP TIL 60%

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Pick & Pack (12)

Pick & Pack er et dansk brand med en fantastisk evne til at designe tasker, trolleys og skoletasker til drenge og piger, og brandet har slået sit navn fast i branchen ved at berige produktudvalget med kreative indslag. Det danske brand er, med andre ord, synonym med et spændende sortiment af tasker til børn, der formår at imponere med et sjovt og skørt look, som appellerer til børn i alle aldre med en kreativ fantasi.

Brandets team af kreative designere har dog også en vision om at berige børn med skoletasker, tasker og trolleys, hvor kreative, sjove og fantasifulde indslag altid skal være til stede – for Pick & Pack handler det om at give friheden og kreativiteten frit løb såvel som at opfordre drenge og piger til at lege og have det sjovt. Det danske brand har dog mere at byde på end kreativt design, da taskerne er garant for stor kvalitet.

Produktudvalget hos Pick & Pack er, med andre ord, udført i kvalitetsmaterialer, hvorfor det spændende sortiment af tasker, trolleys og skoletasker kan holde til hverdagens slid og slæb. Den store kvalitet og det flotte design har ikke fået prisniveauet til at skyde i vejret, og du kan nemt berige din søn eller datter med en fantastisk taske fra Pick & Pack, uden at du springer budgettet. 

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

12 Produkter fundet

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 30 dage

Shop lokalt online

På Miinto viser vi mode fra over 300 tøjbutikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+120.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands