Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Pieszak

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

PIESZAK

Jeans er ofte en sej kamp, når det kommer til at finde god kvalitet, god pasform og et flot design. Men siden 2007 har danske Pieszak repræsenteret dansk mode til kvinder på fineste vis. Hvad der startede med at være et brand med fokus på denim, er nu blevet til et velkendt hus med komplette kollektioner til kvinder. De rummer alt fra kjoler og nederdele til overtøj, strik og selvfølgelig denim.

Det danske og super lækre mærke Pieszak er især kendt for en perfekt pasform med et råt twist. Særligt deres jeans er kendt for at sidde helt fantastisk på kroppen, og de har en masse fede rå detaljer, som kan pifte ethvert outfit op. Når du først har prøvet et par af deres jeans eller fede leggins er det svært at gå i andet. Her behøver du ikke bekymre dig om dårlig kvalitet eller forkerte snit, for Pieszak har forstået præmissen.

Pieszak er dansk design, når det er bedst. Siden 2007 har kvinders garderober været beriget med denim af den bedste kvalitet, og i dag finder du brandet i butikker over hele det nordlige Europa. Her på siden har vi sørget for, at du kan få fat i et eller flere par af de skønne jeans, som du med garanti kommer til at købe igen og igen. Det er nemlig ikke nogen nem jagt at finde de helt rigtige jeans, men Pieszak synes at have knækket koden.


Historien bag Pieszak


Pieszak har eksisteret siden 2007, og det blev stiftet af Henriette Pieszak, som efter mange år som produktionsingeniør i den danske tekstilbranche besluttede sig for at arbejde med tailored denim til kvinder. Henriette har mere end 25 års erfaring inden for modebranchen, og efter at have boet og arbejdet tre år i Italien gik det for alvor op for hende, hvor meget danske kvinder havde brug for hendes evne til at definere gode og alsidige jeans.

I dag er Pieszaks kollektioner repræsenteret på forskellige måder, og Henriettes filosofi er, at kollektionerne er designet til at tilbyde denim med den perfekte pasform, så kvinder kan føle sig selvsikre, sassy og feminine. Alle design er et udtryk for Henriette Pieszaks mange år i modebranchen, hvor hun har sporet sig ind på de tidløse tendenser og mest succesfulde design, som du i dag finder i sortimentet hos Pieszak.


Feminint, sexet og råt look


Det er ikke nogen nem opgave at skabe denim til mange forskellige kvinder, hvor både kvalitet, design og pasform skal gå op i en højere enhed. Men hos Pieszak finder du et stort udvalg af modeller, der spænder fra den helt tætsiddende buks til et mere loose fit. Du finder både høj og lav talje, og så er der både et par jeans til kvinden, der elsker lys denim, og til kvinden, der foretrækker raw denim eller de helt sorte.

Bukserne er både feminine, sexede og rå i deres udtryk, og der er blevet kræset lidt ekstra for de små detaljer. Men Pieszak har også meget andet i deres kollektioner end bare bukser. Du finder både blazere, kjoler, striktrøjer og meget andet, som er senere tilføjelser til det eftertragtede brands kollektioner. Her finder du jordnære farver, klassiske pasformer og alsidighed på en måde, hvor det er med stil og forståelse for den kvindelige garderobe.

Pieszak giver dig mulighed for at finde noget til enhver anledning. Skal du på kontoret, kan du vælge et par komfortable og smukke jeans med en hvid T-shirt til, og skal du til fest, kan du springe i en kjole med en blazer over. Du kan også tage dine jeans på og bruge dem sammen med en flot top og et par stiletter – Pieszaks jeans giver nemlig mulighed for at bruge dem på mange forskellige måder.


Shop Pieszak hos Miinto


Du kan altså både finde kjoler med blonder, lækre bomuldsbluser samt bukser og jeans i alle afskygninger. Pieszak sikre dig et feminint, sexet og råt look på samme tid. Alle kollektioner er lavet med fokus på god kvalitet og materiale. De gode materialer sikrer dig fremragende kvalitet, hvilket er med til, at du kan nyde tøjet i længere tid. Vi tør godt love dig for, at tøj fra Pieszak er items, som du kommer til at elske at have i din garderobe.

Hos Miinto.dk har vi samlet et stort udvalg af modetøj til kvinder fra Pieszak. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Ryd alle filtre

Pieszak

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.