Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Back

Plus Fine

Plus Fine er kendte for at indarbejde en smule lækker bohemestil i den klassiske, skandinaviske mode. De arbejder gerne med varme farver og mønstre, og derudover kombinerer de i vid udstrækning florlette materialer med især læder, hvilket giver kontrastfyldte styles.

En stor del af inspirationen til kreationerne fra Plus Fine hentes under fjerne himmelstrøg. Kvinden bag mærket rejser meget, og når hun er ude i verden, samler hun nye idéer ind. Det være sig alt lige fra nye, spændende farvekombinationer til interessante materialer eller inspirerende mønstre. Alt dette bliver indarbejdet i kollektionerne fra Plus Fine, som derfor ofte har en lækker bohemevibe. Samtidig er de mange design bygget op omkring det klassiske skandinaviske, og du får således enkelhed kombineret med det drømmende og eventyrlige.

Leg med spændende materialer hos Plus Fine

Hos dette brand bliver der i særdeleshed leget med forskellige materialer. Det er med til at skabe et kontrastfyldt univers, hvor det fine og romantiske gerne bliver kombineret med det mere rå. Afhængigt af din personlige stil har du mulighed for at fremhæve og nedtone både det romantiske og det rå, som det passer dig.

Brandet benytter ofte florlette og bløde materialer, som sender tankerne mod bohemelivet og varme dage fulde af solskin. Dette bliver brudt af især læder, som er et mere råt materiale. Faktisk er Plus Fine i særdeleshed kendte for deres mange læderitems, der hver sæson går igen. Du finder både bukser, nederdele og kjoler i læder, så du kan indarbejde det i dit look på mange forskellige måder.

Det skandinaviske og enkle møder eksotisk bohemestil

Plus Fine tager udgangspunkt i det simple, skandinaviske designunivers. De rene linjer og den elegante enkelhed er således nogle af grundstenene i deres mange design. Dette krydrer de med elementer, der er inspireret af eksotiske destinationer. Dermed får du styles, der på én gang er både feminine, eventyrlige og enkle.

Det særlige ved kreationerne fra Plus Fine findes ofte i detaljerne. Disse har de i høj grad fokus på, og de er i udbredt grad med til at gøre styles fra dette brand til noget for sig. Det unikke kan eksempelvis findes i de veludvalgte materialer, hvis teksturer giver tøjet karakter.

Kvalitetsprodukter til kvinder i alle aldre

Plus Fine har et ønske om at skabe tøj til kvinder i alle aldre. Du skal kunne få glæde af deres items uanset alder, og derfor skal det også være muligt at style kreationerne på mange forskellige måder. Det er en topprioritet for dette brand, at deres design er tidløse og brugbare i mange forskellige sammenhænge.

Der er desuden i høj grad fokus på den gode kvalitet hos Plus Fine. De går aldrig på kompromis med kvaliteten af de materialer, der bliver brugt. Der benyttes i høj grad materialer som silke og uld – og altså også læder. Det er med til at give dig tøj, der har en eksklusiv vibe, som du vil elske at iklæde dig gang på gang. Samtidig gør det, at du kan få glæde af tøjet i lang tid frem. Med Plus Fine får du altså brugbare styles i høj kvalitet med et twist af lækker bohemestil.

Filter

30 resultater

  • 1
  • 1