Verdens bedste modebutikker samlet ét sted
Verdens bedste modebutikker samlet ét sted
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Pop Copenhagen

Pop er et dansk brand med en unik historie at fortælle, og det danske brand trådte ind på den danske modescene i 2005. Pop blev lanceret som et eventbureau, der stod for at arrangere fester med et væld af designere, modeller, kunstnere, artister og meget mere. Det førte til, at Pop i 2008 sprang ud som modebrand, og samme år var det danske brand klar med den første kollektion af herre- og dametøj.

Pop var og er synonym med et moderne look, som fusionerer modebranchen med klubscenen, da trends fra begge miljøer kan spores i brandets unikke udvalg af modetøj – de nyeste trends i modebranchen skinner, med andre ord, altid tydeligt igennem i modetøj fra Pop. Det danske brand er skabt af to kreative individer, Kasper Henriksen og Mikkel Kristensen, som søger at skabe et enkelt, innovativt og kreativt look.

Derudover er modetøj fra det danske brand beriget med flotte detaljer, som tilfører looket et ekstra touch – uden dog at gå på kompromis med tøjets enkelthed og moderne stil. Pop sender fire nye kollektioner af modetøj på gaden hvert år, og brandet appellerer til trendsættere og fashionistaer med en forkærlighed for dansk design med evnen til at løfte enhver garderobe til nye højder. 

Filter

0 resultater

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.