Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

PREPAIR

Prepair er et dansk modebrand, som kom til verden i 2013. Prepair leverer seks til otte kollektioner om året, og du har derfor altid mulighed for at finde noget, som passer til årstiden og din garderobe. Prepair er feminint tøj, som fokuserer på at skabe en smuk, stilfuld og klassisk stil – men også med fokus på de nyeste trends og tendenser fra modeverdenen. I mærkets kollektioner kan du altid finde kjoler, bluser, bukser, toppe osv., som giver det feminine look. Så mangler din garderobe et frisk pust, så er Prepair et musthavebrand til din garderobe.


Lækre og innovative designs


Kvaliteten er i højsædet, og Prepair har en mission om at skabe et produkt, som kunden kan lide at bære – både på grund af pasform og kvalitet, men også på grund af de lækre og innovative designs. Med andre ord – Prepair er et musthavebrand i enhver modebevidst kvindes garderobe, og det er et køb, du ikke vil fortryde. Så forkæl dig selv og din garderobe med lækkerier fra Prepair.

Er komfortabel mode med en edgy style nøgleordene for den stil, du har eller godt kunne tænke dig? I så fald er brandet Prepair det rette match til dig. Her finder du tøj, hvor du ikke blot vil se smuk ud, men næsten vigtigst af alt, vil føle dig smuk – helt uden at gå på kompromis med kvalitet eller komfort. Mode behøver ikke være stramtsiddende, og det viser Prepair os gang på gang med deres nye kollektioner.

Du kan altså med fordel stille bekendtskab til det danske mærke, som bringer innovation og komfort sammen i et smukt edgy ydre, og forny din garderobe.


Din nye ven til hverdag og fest


Prepair gør dig ikke kun klar til at stå imod hverdagens udfordringer, mens du ser godt ud. For kan festligt tøj kun være stramt og fyldt med store perler? Ikke hvis du spørger Prepair. Her finder du smart, smukt og festligt tøj til enhver begivenhed. Her er ingen store perler, og de fleste styles er løse, så du uden problemer kan give den gas på dansegulv eller være dejlig komfortabel en varm sommerdag.

At du ikke finder store perler hos Prepair, betyder bestemt ikke, at brandet ikke har gjort en masse ud af deres styles. Du finder nemt smukke, livlige mønstre og farver, som kan give enhver garderobe lidt ekstra edge. Om du vil være med på trenden eller skille dig helt ud, så giver det danske modemærke dig mulighed for begge ting samtidig. Du vil kunne finde trendy mønstre og farver blandt deres kjoler, toppe, skjorter og bukser, og også deres helt egne, innovative designs, som ikke er nogen trend, men derimod brandets helt egen tilgang til moden.


Sådan styler du Prepair


Mode skal være sjovt. Det er nok det allervigtigste. Du skal have det sjovt med at finde din stil, og gå i lige præcis dét tøj, som får dig til at føle dig allersmukkest. Derfor er det heller ikke så vigtigt, præcis hvordan du sammensætter Prepairs styles med hinanden. Aldrig før har moden været så alsidig, og mønstre og farver bliver sammensat på tværs af hinanden og skaber helt nye innovative looks.

Innovation er i Prepairs ånd, så du skal blot kaste dig ud i det og sammensætte lige de farver og mønstre, du synes kunne være smukke sammen. Skal det hele være lidt nemmere, hvor du ikke behøver give sammensætning af forskelligt tøj så mange tanker, så vil en kjole fra Prepair være det helt rette. Brandets mange smukke kjoler byder på forskellige faconer og farver, så du nemt kan finde den, som klæder dig allerbedst.

Er du mere en buksepige, skal du helt sikkert prøve et par af de smarte bukser fra Prepair. Hop eksempelvis i et par sorte eller blå denim bukser, og pift dem så op med en smuk skjorte i et edgy, spændende mønster for at give dit look lidt ekstra kant. Med en skjorte fra det danske, innovative brand kan du nemt finde fornyet glæde ved dine gamle denimbukser hjemme i klædeskabet.


Et stort udvalg af smarte styles hos Miinto


Miinto har samlet et stort udvalg af modetøj og accessories til kvinder fra Prepair. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, til enhver anledning og ethvert behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item, du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge for at finde det item, du leder efter. Når du har fundet det, du leder efter, er det bare med at købe det.

Se hele det store udvalg nedenfor og god fornøjelse.

Ryd alle filtre

Prepair

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.