Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
0 DKK

Prima Donna (22)

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

22 Produkter fundet

Prima Donna

PrimaDonna er et belgisk brand med rødder i Tyskland, og brandet var garant for design og produktion af korsetter de første mange år. Den moderne version af PrimaDonna er ejet af lingeri-producenten Van de Velde, som har beriget fashionistaer over hele Europa med lingeri, basisvarer og shapewear i mange år. Brandets første kollektion kom på gaden i 1865, men PrimaDonna fik først sit store gennembrud i 90´erne.

Siden har brandet høstet stor ros for et stort og spændende udvalg af lingeri, basisvarer og shapewear, der appellerer til fashionistaer i alle aldre, og brandets designteam har en unik evne til at kombinere nye trends med et feminint og forførende touch. Derudover har designteamet hos PrimaDonna hele tiden stor fokus på kvalitet, pasform og komfort, og brandets udvalg af lingeri, basisvarer og shapewear sidder altid perfekt.

Den gode pasform gør også, at lingeri, basisvarer og shapewear fra PrimaDonna formår at fremhæve de kvindelige attributter på bedste vis, og det er den ideelle løsning til fashionistaer, som gerne vil skabe et sexet og forførende look. Produktudvalgets unikke karakter understreges også af, at lingeri og shapewear fra PrimaDonna er produceret i hånden for at sikre, at brandets artikler er garant for den fineste kvalitet. 

Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

Hos Miinto handler du fra lokale danske butikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+100.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands