Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Gratis retur inden for 14 dage
Kurv 0

Din kurv er tom

Find dine yndlingsprodukter

Menu

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

Tilbage

Primeboots

Primeboots er et spansk brand med base i Valverde del Camino i Andalusien, og regionen har fået ry for at huse en skare af de førende skoproducenter i modebranchen. Det spanske brand udviklede sig fra idé til virkelighed i 1989, men essensen af Primeboots daterer helt tilbage til starten af forrige århundrede, hvor støvlerne blev skabt ud fra en vision om at forsyne travle minearbejdere i regionen med slidstærkt fodtøj. Meget er dog sket siden lanceringen. Nye kollektioner er stadig designet ud fra de traditionelle dyder, men designteamet har også en fantastisk evne til at kombinere den store fokus på kvalitet med moderigtige trends.

Designstilen hos Primeboots

Designstilen fusionerer traditionelle spanske dyder med nye trends og et smart look, der fremhæves af et velvalgt udpluk af detaljer, og farvevalget er nøje afstemt med de dominerende trends og brandets stil. Derfor appellerer støvler fra Primeboots til den stil- og kvalitetsbevidste kvinde, der ikke vil gå på kompromis med et moderigtigt look – men som også vil opleve den store komfort, Primeboots kan tilbyde. Alle støvler fra Primeboots er resultatet af fremragende håndværk, som gør, at fodtøj fra det spanske brand er forsynet med en god pasform – støvlerne har en unik evne til at forme sig efter fødderne.

Miinto.dk har samlet et bredt udvalg af kvalitetssko og tøj til kvinder fra Primeboots. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Filter

0 resultater

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.