Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

PROJECT AJ117

Project AJ117 er et dansk brand, hvor Charlotte Vadum svinger den kreative dirigentstok, men brandet er startet som et samarbejde mellem den danske designer og CPH Fashion Pool – visionen er at skabe et dansk brand med et luksuriøst look, som alle fashionistas vil elske. Charlotte Vadum har været en del af modebranchen længe, og hun står også i spidsen for hendes eget brand – en dansk designer med kvalitet. Designstilen hos Project AJ117 er synonym med et luksuriøst look med et casual touch, der byder på et væld af styles, som kan mikses og matches på kryds og tværs. Derudover er brandets udvalg af modetøj også beriget med et feminint og forførende udtryk, som får alle fashionistas til at føle sig smukke og forførende.


Mode og kvalitet til perfektion


Project AJ117 er også kendetegnet ved en stor fokus på kvalitet – mode og kvalitet til perfektion. Modetøj fra Project AJ117 er, med andre ord, resultatet af fremragende håndværk og bløde, eksklusive tekstiler såsom silke, uld og bomuld, der beriger brandets produktsortiment med en god pasform, samtidig med at de fremhæver det forførende look. Kollektionerne produceres i modens hjemland, Italien, og farvevalget er synonym med neutrale farver. Project AJ117 sender to årlige kollektioner på gaden.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af modetøj til kvinder fra Project AJ117. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Ryd alle filtre

Project AJ117

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.