Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

PULZ JEANS

PULZ Jeans er et danskejet brand, hvorfra chefdesigner Anja Drest Nielsen lancerer unikke dametøjskollektioner, som er deniminspireret. Og hos Pulz har de kun en mission: at designe de perfekte jeans. Denne mission er et resultat af, at PULZ elsker kvinder, som elsker jeans, hvorfor de må beriges med det ypperste inden for denim. Med andre ord – PULZ Jeans stræber efter at designe jeans, som er tidløse, feminine, rå og cool. Derfor er Pulz et brand i konstant udvikling, og den store passion for jeans udmønter sig også i cool og trendy toppe, kjoler og strik, som på perfekt vis komplimenterer deres store udvalg af jeans. Alle kvinder fortjener mindst et par gode jeans og her er PULZ Jeans et rigtig godt valg. PULZ Jeans blev opkøbt af DK Company i 2016.


Unikke og smukke detaljer


Inspirationen til de nye kollektioner indhenter PULZ Jeans overalt, hvorfor Pulz Jeans indfanger tidens dominerende stilarter og inspireres af dem til at designe jeans med mange unikke og smukke detaljer. Derfor giver Pulz Jeans dig masser af muligheder for at omfavne det feminine og delikate look eller det rå look med mange spændende detaljer. Med andre ord – Pulz Jeans er et must-have brand i enhver kvinde garderobe, og det er et køb du ikke vil fortryde. Her på Miinto.dk har samlet et stort udvalg af tøj og accessories til kvinder fra PULZ Jeans.

Så forkæl dig selv med lækkerier til garderoben fra PULZ Jeans. Vores sortiment er baseret på det fysiske udvalg hos vores tilknyttede danske modebutikker, og det er både din sikkerhed for tøj af høj kvalitet, og for at vores sortiment konstant er opdateret med de nyeste styles og trends. På Miinto.dk har vi samlet et bredt udvalg af lækre styles til kvinder fra PULZ Jeans. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Se hele Miintos sortiment nedenfor og bliv inspireret af PULZ Jeans’ lækre design. Du altid kan sortere mellem kategori, størrelse og farve i menubjælkerne ude i venstre side, så du nemmere kan få et godt overblik over vores udvalg af PULZ Jeans. Husk vi altid har gratis fragt ved køb over 499,- og hvis ombytning er nødvendig er denne helt gratis.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse

Ryd alle filtre

PULZ Jeans

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.