Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

RANDERS HANDSKER

Randers Handsker er en dansk producent af handsker med en lang og stolt historie, som tager sin begyndelse helt tilbage i starten af det forrige årtusinde. På denne tid kom Randers på landkortet som en by med en unik evne til at producere handsker, og flere hundrede år senere i 1811 genoplivede en lokal forretningsmand de gamle dyder, hvorfor han lancerede virksomheden Randers Handskefabrik A/S. Randers Handsker også blevet tildelt titlen som Kongelig Hofleverandør, samtidig med at brandet har salg til store dele af verden – herunder USA, Japan, Nordeuropa og Skandinavien. Succesen er ikke kun et resultat af produkternes fine kvalitet, idet Randers Handsker også er garant for komfortable og lækre handsker med et stilrent og klassisk design.


Hold dine hænder varme


Den moderne udgave af Randers Handsker er et brand med 200 års erfaring med design og produktion af handsker og andre accessories i skind og læder. Med andre ord – Randers Handsker er synonym med lækre og klassiske handsker, som er udført i kvalitetsmaterialer såsom det fineste læder og skind. Derfor henvender handsker fra Randers Handsker sig til den modebevidste mand og kvinde, som vægter lækkert design og god kvalitet mere end billige produkter. Med andre ord – Randers Handsker er garant for handsker i fremragende kvalitet.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af lækre handsker til mænd og kvinder fra Randers Handsker. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Ryd alle filtre

Randers Handsker

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.