Fantastisk udvalg fra mere end 3.000 brands | Gratis fragt ved køb over 499,- og gratis retur
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

RE:DESIGNED

RE:DESIGNED er et dansk brand, der har fokus på at levere moderne klassikere til kvalitetsbevidste kvinder. De skaber accessoires, der kan sætte prikken over i’et på mange forskelligartede outfits, og som dermed kan bruges igen og igen.

Hos RE:DESIGNED har de et ønske om at skabe tilbehør, du kan få glæde af både til hverdag og til fest. Det er accessoires, som kan bidrage med noget helt særligt til mange forskellige outfits, og som du derfor kan få glæde af uanset din personlige stil. Fokusset er typisk på skind og læder, men du kan naturligvis også finde produkter i mange andre materialer fra dette brand.

Alsidige accessoires til den moderne kvinde

Den moderne kvinde har typisk et tætpakket program, som byder på mange forskelligartede aktiviteter. Derfor skal garderoben også indeholde tøj, accessoires og sko, som kan passe til et væld af forskellige anledninger. Det er her, RE:DESIGNED kommer ind i billedet.

Dette danske brand har netop et mål om at skabe brugbare accessoires, som kan passe til alverdens looks. De er klassiske, enkle og tidløse, således at du kan kombinere dem på kryds og tværs med din eksisterende garderobe. Dermed bliver det en smal sag at sætte prikken over i’et på dit look, hvad end du skal på arbejde, på café eller til den helt store fest.

Kvalitetsaccessoires, der kan bruges igen og igen

Produkterne fra RE:DESIGNED er evergreens, du kan få glæde af gang på gang. Derfor er de naturligvis også fremstillet i nøje udvalgte kvalitetsmaterialer. Du kan altså roligt regne med, at de kan holde i lang tid frem – også selvom du bruger dem flittigt.

De særligt udvalgte materialer er med til at sikre den gode holdbarhed, og derudover bidrager de naturligvis også til, at de mange styles fra dette danske brand får et eksklusivt og lækkert look. Især skind og læder benyttes i produktionen hos RE:DESIGNED. Begge disse materialer er kendte for deres gode holdbarhed, deres alsidighed og det faktum, at de kun bliver flottere med tiden. Du kan derfor roligt benytte din nye yndlingstaske eller dine favoritsko i læder igen og igen, idet de blot bliver endnu smukkere at se på og tilmed få et personligt touch af patina.

Et brand med fokus på accessoires

Det kan ikke komme som en overraskelse, at dine accessoires i høj grad kan være med til at bestemme, hvordan dit outfit tager sig ud. Ved hjælp af lækkert tilbehør kan du i en fart løfte dit look til helt nye højder eller trække det i en anden stilmæssig retning. Derfor er gennemførte accessoires bestemt heller ikke at kimse ad.

Hos RE:DESIGNED fokuserer de netop på accessoires og andet tilbehør såsom sko. Det er deres topprioritet at producere skønne accessoires, og derfor kan du også roligt forvente at få gennemførte designs hos dette brand. Hvor accessoires ofte er en biting ved siden af tøjproduktionen, er det hos RE:DESIGNED tilbehøret, der er førsteprioriteten. Derfor kan du også roligt forvente at få tasker, sko og andet tilbehør, som er noget udover det sædvanlige hos netop dette mærke.

Filter

247 resultater

Side 1 af 3

Næste

Side 1 af 3