GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
0 DKK
Forside Brands Reima

Reima (14)

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

14 Produkter fundet

Reima

Historien om Reima er en fortælling om en finsk producent af overtøj, sko og støvler til børn, som benyttede uniformer og overskudstelte fra militæret til at lancere et brand i 1944. På denne tid sluttede krigen i Finland, og en gruppe ivrige iværksættere formåede at benytte militærets overskudslager til at lancere en unik producent af børnetøj.

I starten fokuserede Reima på produktion af arbejdstøj, men hurtigt blev fokus rettet mod design og produktion af flyverdragter, jakker og accessories til børn. Derfor er Reima i dag garant for adskillelige brands, som producerer overtøj, sko og støvler såvel som børnetøj til børn i alderen 0-14 år.

Brandets produktlinjer - Reima, Lassie, Progress og Tutta - er hver især synonym med forskellige produkter og segmenter, men de er alle karakteriseret ved en enestående kvalitet. Derfor er baby- og børnetøj såvel som overtøj, sko og støvler fra Reima synonym med stor slidstyrke og en god pasform, og brandets produktsortiment er ideelt til alle børn med en aktiv livsstil.

Derudover er Reima et succesfuldt brand, og brandet har salg i hele Skandinavien såvel som i lande såsom Schweiz og Rusland.

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

Hos Miinto handler du fra lokale danske butikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+100.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands