Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Spar 15% EKSTRA på udsalget med EXTRA15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Resteröds

Resteröds er et svensk brand, som er opkaldt efter den lille idylliske landsby Resteröds. Resteröds er lanceret af brødreparret Mattson, og brandet blev skabt i et lille skur i forældrenes baghave i 1935. Brødrene investerede alle deres penge i import af udstyr fra England og grundlagde Resteröds Trikåfabrik. Resteröds Trikåfabrik er ikke blandt modebranchens mest sexede navne, men Mattson-brødrene har formået at skabe et brand, som var garant for undertøj og basisvarer i fremragende kvalitet. Derfor blev Resteröds hurtigt et populært brand i hele Sverige, og brandet udvidede derefter produktsortimentet.

Til modebevidste mænd

Den moderne udgave af Resteröds nyder stadig stor popularitet, og brandet har salg i store dele af verden. Derudover har Resteröds lanceret en kollektion af modetøj, som appellerer til trendy unge mænd og kvinder med en forkærlighed for enkle snit og en god pasform. På trods af lanceringen af dame- og herretøj er Resteröds stadig garant for boxershorts, t-shirts og basisvarer i fremragende kvalitet, som er beriget med et farverigt, unikt og trendy look. Med andre ord – Resteröds appellerer til modebevidste unge med en moderne livsstil.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af tøj og undertøj til mænd fra Resteröds. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Filter

94 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1