Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Back

Résumé

Er du på udkig efter skønne feminine kjoler, der fremhæver din kvindelige silhuet på fineste vis? Så bør du kigge nærmere på Résumé. De har nemlig skabt et fantastisk kjoleunivers, der oser af nutidige trends og tendenser samt nyfortolkninger af gamle klassikere.

Det er ét brand, én vision, men to søstre, som danner rammen for danske Résumé. Der er tale om kvinder med to forskellige personligheder, som i sammensmeltning lægger det solide fundament for brandet. Det populære brand så dagens lys tilbage i 2016, og derfor er der tale om et relativt nyt brand i det danske modebillede. Ikke desto mindre skaber Résumé feminine kollektioner med kant, som mange kvinder falder pladask for – og det er ikke uden grund. De formår nemlig på fineste vis at kombinere klassiske elementer med eksperimenterende key items, hvilket netop er det, der giver Résumé personlighed og kant. Søstrene skaber en række designs, der balancerer mellem femme fatale og det mere simple normcore.

Skab en trendy og enkel garderobe

Når vi taler om Résumé, taler vi om en kvinde, der er nysgerrig på mode og de nyeste trends og tendenser. Dog er det også en kvinde, som sætter sin basisgarderobe højt, og af den grund finder du både styles, der afspejler det internationale modebillede og den skandinaviske minimalisme. Résumé har fingeren på pulsen og ved, hvad der rør sig på de internationale catwalks, men de går aldrig på kompromis med deres normcore-udtryk. De lader sig derimod inspirere af farver, snit, prints og meget mere, som de på fineste vis inkorporerer i deres egne unikke designs. Alle deres kollektioner giver kvinder mulighed for at udtrykke og vise deres egen personlige stil, og det er netop visionen bag brandet. Modebilledet skal ikke diktere, hvad kvinder skal gå i, men snarere inspirere dem til at udtrykke deres personlighed gennem moden.

Résumé er et pulserende brand med kant

Danske Résumé holder til i hjertet af København, hvor de er omgivet af det pulserende byliv, kulturelle institutioner og en masse historie. Deres kontor er placeret i en ældre, historisk ambassadebygning, hvor det gamle og klassiske på fornemmeste vis smelter sammen med det moderne og vovede. I disse rammer skaber Résumé de fineste kjoler, der både afspejler det klassiske elegante samt det mere vovede og rå. Kort sagt er der tale om feminine styles med kant til den stilbevidste kvinde. Søstrene har især opnået popularitet på grund af deres skønne kjoler, som sprudler af liv, romantik, selvtillid og oprør. Du finder nemlig både de klassiske farverige kjoler i feminine snit, der for eksempel fremhæver talje og bryst, men også mere afdæmpede kjoler i rene linjer og snit, som repræsenterer deres normcore-designtilgang.

Når du investerer i Résumé, er du ikke bare garanteret unikke styles, som forener det bedste fra femme fatale med normcore. Du er ovenikøbet også garanteret eminent kvalitet. Deres mange forskellige styles er skabt i behagelige og skønne materialer, som er komfortable at have på, men som også falder pænt på kroppen. Så uanset om du har set dig lun på en buskedragt, kjole, bluse eller nederdel, er du garanteret pasform, komfort og udsøgte designs, som hurtigt bliver favoritter i din garderobe.

Filter

18 resultater

  • 1
  • 1