Forlænget retur indtil 15. Januar

Forlænget retur indtil 15. Januar

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og forlænget retur indtil 15. Januar

Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

ROCKANDBLUE

Hvis du er vild med mode, kvalitet og et råt look, er ROCKANDBLUE et brand, der måske er skabt til at imponere dig. Brandet er inspireret af den globale musikscene, urbane subkulturer og denimtendenser med et skandinavisk twist. Styling, pasform og materialevalg samt efterbehandling af produkterne betyder, at du får et toplækkert design, der er skabt til den daglige livsstil i byerne.

ROCKANDBLUE har i dag udviklet sig til en brand, der tilbyder forskellige typer af overtøj og lædervarer, og det er vi vilde med hos Miinto. Her får du nemlig et design, der passer ind overalt, hvad end du skal klæde dig på til festlige begivenheder eller bruge overtøjet til hverdag. Du finder også årets vinterjakke, der sørger for, at du kan holde varmen, og som du kan have i mange år. Gå på jagt i vores sortiment fra det rå brand, der kommer som et sandt statement til garderoben.


Skandinavisk design med sans for de unikke detaljer


ROCKANDBLUE har taget Skandinavien med storm, siden brandet blev skabt med sit henblik på at samle energien fra rockmusikken og kombinere det med modescenens stærkeste tendenser. I dag betyder det, at brandet krydser forskellige genrer og grænser, der forener feminine detaljer med stilen, du kender fra rockscenen.

Den store kærlighed for læder og bløde materialer er det, der er med til at danne et sublimt fundament for brandet. Mange danskere har allerede forelsket sig i ROCKANDBLUEs smukke vinterjakker, der har en stor pels, som du ikke kan andet end at elske. Men helt særligt for brandet er dets vision. Indehaverne vil nemlig gerne skabe et brand, hvor der er frihed til at udtrykke sig på sin egen måde, samtidig med at materialer, farver og former kan blive udforsket.

I dag ser vi ROCKANDBLUE i ethvert gadebillede lige så vel som på catwalken. Her får du muligheden for at forene to vidt forskellige verdener i ét og samme brand, hvor alt er afbalanceret til punkt og prikke.


Find dine nye favoritter fra ROCKANDBLUE hos Miinto


Det skal være nemt for alle at finde det helt perfekte brand, og her har du en god mulighed. ROCKANDBLUE formår nemlig at kombinere alt det, som skaber et unikt design og en stil, som passer ind i modebilledet år efter år. Med fantastiske design til både mænd, kvinder og børn er der også plads til, at hele familien kan blive godt klædt på i læder, dun og smukke pelsdetaljer.

Hos Miinto har vi samlet et bredt udvalg af overtøj til mænd og kvinder fra ROCKANDBLUE. Du har mulighed for at finde et væld af blandt andet overtøj, hvor der med garanti er noget for enhver smag, til enhver anledning og ethvert behov. Vi opdaterer hele tiden vores sortiment, så du får adgang til de nyeste kollektioner, der gang på gang imponerer.

Vi sørger for at sende det hele hjem til dig inden for få hverdage, og det gælder også, hvis du opgraderer garderoben med andre brands fra Miinto. Det skal nemlig være nemt at bestille alle dine favoritter hjem til dig, og det bliver det, når du bestiller hos os.

Ryd alle filtre

Rockandblue

Side 1 Af 2

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.