Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Back

Rockandblue

House of Saki er en førende skandinavisk modehus grundlagt af Salomon Dahan i 1987. Vores mål er til stadighed at udvikle vores position inden for design, produktion, distribution og markedsføring, styrke vores brands og skabe populære samlinger. Vi ejer tre etablerede mærker, med henvisning til de forskellige målgrupper, både vedrørende design og markedsføring kommunikation. Rockandblue kollektionen er målrettet til den fashion og trendbevidste målgruppe og er inspireret af den globale musik scene med et Skandinavisk twist.

Tøj til enhver anledning

Rockandblue kollektion er målrettet mode interesserede og trend-bevidste kunde. Det er inspireret af den globale musikscene, urbane subkulturer og denim tendenser med et skandinavisk twist. Styling, pasform og materialevalg samt efterbehandling af produkterne står for autentisk og afslappet udseende, lavet for den daglige livsstil i byerne. Rockandblue har udviklet sig til en brand, der tilbyder forskellige typer af overtøj og læder. Vask effekter og hånd behandlinger er vigtigt for os at give et unikt udseende til enhver stil. Vores tøj er designet til at passe dig-hver dag overalt.

Miinto.dk har samlet et bredt udvalg af overtøj til mænd og kvinder fra RockandBlue. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Filter

383 resultater

  • 1
  • 2
  • 4
  • 1
  • 2
  • 4