Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

RUE DE TOKYO

Respekt for kvalitet, æstetik og det solide håndværk. Det er nogle af nøgleordene bag det stilede tøjmærke Rue de Tokyo, der er baseret i København. Brandets design har blik for kvaliteten i selv de mindste detaljer, og den minimalistiske og enkle æstetik er inspireret af den japanske stræben efter perfektion og ynde.

Her hos Miinto finder du et stort udvalg af de flotte styles fra Rue de Tokyo. Det gælder blandt andet smukke og karakteristiske nederdele og kjoler i enkle snit, elegante silkeskjorter og piper trousers, der er inspireret af den japanske æstetik.

Her kan du gå på opdagelse i det æstetiske univers, som Rue de Tokyo har skabt og bragt med hjem til København, og finde nye items, der vil give din garderobe et friskt og æstetisk pust.


Rue de Tokyo – fra hele verden til København


Det Københavnsbaserede brand Rue de Tokyo er skabt af designeren David Andersson Sahlin og blev grundlagt som modevirksomhed tilbage i 2016. David Andersson Sahlin har boet i mange forskellige lande, og hans inspiration til Rue de Tokyo trækker derfor også på hans tid i henholdsvis Paris, Firenze og København.

Den japanske inspiration er karakteriseret ved David Andersson Sahlins fascination af den japanske perfektionisme og opmærksomhed på selv de mindste detaljer. Det er blandt andet denne detaljeorientering, der er med til at hæve Rue de Tokyo til den højeste ende af kvalitetsskalaen, når det kommer til modeverdenen.

Med sit blik for at samle sine inspirationskilder til et helstøbt brand har David Andersson Sahlin skabt et modebrand, der hurtigt har vokset sig stort i internationale kredse, og som indkapsler kvalitet og karakter i et tidløst design.


Kompromisløs kvalitet og æstetik


Rue de Tokyo er hurtigt blevet kendt og anerkendt for sin karakteristiske minimalistiske æstetik og sans for kvalitet. Dedikationen til udelukkende at gøre brug af de bedste materialer for at skabe holdbart og lækkert tøj stammer fra David Andersson Sahlins liv i Frankrig, hvor han hurtigt blev inspireret af den franske dedikation til at opretholde traditionelt håndværk og at være kompromisløs, når det kommer til kvalitet og materialevalg.

Med en formfuldendt og karakteristisk æstetik skiller Rue de Tokyo sig ud i modeverdenen som et brand med en stilsikker og minimalistisk visuel identitet. Din garderobe vil få et friskt pust af inspiration til hele verden, samtidig med at de mange forskellige styles hverken vil ”larme” i gadebilledet eller stikke for meget ud. Tværtimod adskiller tøjet fra Rue de Tokyo sig på de enkle og klassiske look, som er tidløse og altid vil være en del af modens og kulturens trends.

Du finder lige her på siden Miintos store udvalg af tøj fra Rue de Tokyo, der med garanti vil løfte din stil til nye højder og trække en smule inspiration fra hele verden med ind i din garderobe.

Ryd alle filtre

Rue De Tokyo

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.