Vind en vintage designertaske 28 Okt - 3 Nov | Deltag her
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Russell Athletic (7)

Russell Athletic er en amerikansk producent af sports- og modetøj, som er beriget med en glorværdig historie, der tog sin begyndelse i 1902. Russell Athletic blev grundlagt i Alexander City i Alabama i det sydlige USA, og manden bag virksomheden var Benjamin Russell.

I starten var Russell Athletic kendetegnet ved produktion af undertøj og basisvarer til kvinder og børn, men i 1926 blev sweaters, lange underbukser og sportstøj tilføjet til produktsortimentet. Sportstøjet blev en realitet, da Benjamin Russells søn spillede amerikansk fodbold på University of Alabama, hvorfor han foreslog sin far at producere sportstrøjer i bomuld, så spillerne kunne slippe for at bære de ubehagelige uldtrøjer.

Siden Russell Athletic startede produktionen af sportstøj er brandet blevet synonym med sportstrøjer til amerikanske skoler og universiteter, og brandet er sågar trøjesponsor for Major League Baseball og enkelte NFL-hold såvel som NHL-hold.

Derudover er Russell Athletic garant for mode- og sportstøj til modeelskere og trendsættere i Danmark, og produktsortimentet består af t-shirts, sweatshirts, hættetrøjer og træningsbukser. Derfor er Russel Athletic synonym med et stort udvalg af casual modetøj, som er tilgængeligt i alskens farver og design. 

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

7 Produkter fundet

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

På Miinto viser vi mode fra over 300 tøjbutikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+120.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands