Gratis retur inden for 14 dage

Gratis retur inden for 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur

Gratis fragt over 799.-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

SADDLER

Saddler er et svensk brand med et bredt udvalg af accessories til herrer og damer, og brandet trådte ind på den internationale modescene i 1986. Siden har Saddler gennemgået en rivende udvikling, og i dag er det svenske brand et af de største accessories-brands i Skandinavien – Saddler nyder stor succes i Danmark, hvor brandet har opbygget et ry for at levere accessories, som kombinerer mode, kvalitet og pris til perfektion. Saddler er garant for accessories, der er produceret i lækre materialer såsom skind og læder, og det svenske brand har stor fokus på bæredygtig produktion – brandets sortiment af punge, tasker og bælter er udført under ordentlige forhold og synonym med stor kvalitet.

Kvalitet og eksklusivitet

Produkternes store kvalitet har også beriget brandets udvalg af tasker, punge og bælter med et elegant look, der oser af kvalitet og eksklusivitet. I lighed med et væld af andre svenske brands er Saddler et brand med fingeren på pulsen, når emnet falder på design og produktion af modeartikler, der er udført i tråd med tidens hotteste trends. Accessories fra Saddler er, med andre ord, kendetegnet ved et moderne look, der inkorporerer de nyeste trends i modebranchen og omdanner dem til bælter, punge og tasker, der matcher enhver moderigtig stil og look.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af accessories til mænd fra Saddler. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele udvalget neden for og god fornøjelse.

Ryd alle filtre

Saddler

Side 1 Af 2

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.