Gratis retur indtil d. 16 jan, 2023 l Bestil inden d. 18 dec for levering før jul
Bestil dine gaver før 18/12
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR indtil d. 16. Januar 2023

Forside Brands SAKI
Back

SAKI

Saki er et svensk brand med stor succes inden for design og produktion af eksklusive lædervarer, og brandet er lanceret af det svenske modehus House of Saki. House of Saki har betaget modeelskere over hele Europa med et mangfoldigt og spændende udvalg af lædervarer i mere end 25 år, og Saki er sat i verden med udgangspunkt i mange af de samme værdier, som har grundlagt House of Sakis store succes.

Saki er kendetegnet ved et væld af lækre og moderne jakker, som imponerer ved stor eksklusivitet såvel som fremragende kvalitet. Den store eksklusivitet kommer til syne i brandets hang til luksuriøse materialer såsom skind og læder, hvorimod produkternes fremragende kvalitet er et resultat af brandets store fokus på at berige fashionistaer med unikt håndværk – god pasform og stor slidstyrke er en selvfølge hos Saki.

House of Saki står også i spidsen for kendte brands såsom Alexandra og Rock n´ Blue, og disse brands har en unik evne til at komplimentere produktudvalget hos Saki på bedste vis. Saki er, med andre ord, synonym med et unikt udvalg af jakker, der er udført med et feminint snit og inspireret af moderne trends – du vil, med garanti, skille dig ud fra mængden med lædervarer fra Saki.

Filter

45 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1