Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Forside Brands SAKI

SAKI (71)

Saki er et svensk brand med stor succes inden for design og produktion af eksklusive lædervarer, og brandet er lanceret af det svenske modehus House of Saki. House of Saki har betaget modeelskere over hele Europa med et mangfoldigt og spændende udvalg af lædervarer i mere end 25 år, og Saki er sat i verden med udgangspunkt i mange af de samme værdier, som har grundlagt House of Sakis store succes.

Saki er kendetegnet ved et væld af lækre og moderne jakker, som imponerer ved stor eksklusivitet såvel som fremragende kvalitet. Den store eksklusivitet kommer til syne i brandets hang til luksuriøse materialer såsom skind og læder, hvorimod produkternes fremragende kvalitet er et resultat af brandets store fokus på at berige fashionistaer med unikt håndværk – god pasform og stor slidstyrke er en selvfølge hos Saki.

House of Saki står også i spidsen for kendte brands såsom Alexandra og Rock n´ Blue, og disse brands har en unik evne til at komplimentere produktudvalget hos Saki på bedste vis. Saki er, med andre ord, synonym med et unikt udvalg af jakker, der er udført med et feminint snit og inspireret af moderne trends – du vil, med garanti, skille dig ud fra mængden med lædervarer fra Saki. 

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

71 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Uafhængige modebutikker

På Miinto samler vi mode fra mere end 900+ tøjbutikker i Europa

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+160.000 produkter

Fra mere end 3.000 brands