Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

SAKS POTTS

Her på siden finder du et smart udvalg af Saks Potts-tøj i mange forskellige farver, størrelser og prislag. Du kan for eksempel finde jakker, kjoler, toppe, frakker, strømpebukser, tasker, bluser og meget andet. Hos Miinto får du altid fri fragt på køb fra 499 kr. Det betyder, at du ikke skal have ret mange varer i kurven, før du sparer penge på forsendelsen. Derudover har Miinto den fordel, at du til enhver tid kan sende dine varer retur, hvis pasformen eller designet ikke sidder lige i skabet. Det betyder, at du kan prøve dit tøj derhjemme i ro og mag og derefter beslutte dig for, om du vil beholde det eller sende det tilbage. What’s not to like?


Farver, der udfordrer status quo, er Saks Potts’ varemærke


Saks Potts har givet den danske modeverden en saltvandsindsprøjtning fyldt med farverigdom, der skubber minimalismen til side til fordel for pangfarvede kollektioner. Saks Potts er legende, finurligt og feminint. Det er feminint og afslappet på samme tid, og så er det sjovt, fordi der er så meget leg over de forskellige design. Saks Potts er for alle, både mødre og teenagedøtre. Med de kulørte pelse og de farvestrålende bluser er der noget i Saks Potts’ kollektion til enhver smag og til dem, der ønsker at skille sig ud fra mængden uden at gå på kompromis med den høje kvalitet.


Saks Potts – en kombination af teknisk ekspertise og kunstnerisk forståelse


Saks Potts er en virksomhed baseret i København, som blev lanceret i 2014 af Cathrine Saks og Barbara Potts. De er begge født i 1993. Da de voksede op i København, blev de hurtigt klar over, at det kolde og våde vejr i Norden kalder på en flot garderobe med udendørstøj. Deres kollektioner spænder dog meget bredere i dag.

Cathrine er uddannet modedesigner og skrædder, mens Barbara har en bachelor i kunsthistorie fra Københavns Universitet. Tilsammen udgør de en formidabel duo qua deres kunstneriske ekspertise og tekniske knowhow.

Saks Potts’ kollektioner afspejler en usædvanlig æstetik, leg med farverne samt delikate materialer, der alle er i højeste kvalitet.


Shop dine favoritter fra Saks Potts


Selvom Saks Potts er et selvudnævnt nichebrand, har de modtaget masser af international anerkendelse, og Saks Potts har blandt andet været båret af Rihanna, Beyoncé og Lady Gaga for at nævne nogle få. Saks Potts har også vundet tre Elle Style Awards, så det skorter ikke på succesfortællingerne. Saks Potts har udtalt, at de designer tøj ud fra deres mavefornemmelse og intet andet. De bekymrer sig simpelthen ikke om statistikker. De prøver en masse ting af og laver det, de bedst kan lide. Og med stor succes.

Gå selv på opdagelse i Saks Potts’ univers, og find den pels eller den top, der passer til din personlige stil. Vi lover, at du skiller dig ud fra mængden og får misundelige blikke på din vej. Saks Potts er til dig, der vil have kvalitet og vovede design i smarte farver.

Ryd alle filtre

Saks Potts

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.