Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Sandwich (13)

Sandwich er et hollandsk brand med aner tilbage til 1950, hvor brandet blev etableret som en importvirksomhed af modetøj. Willem Veldhoven var søn af virksomhedens grundlægger, og i 1979 lancerede han et samarbejde med den talentfulde designer Henriëtte Daniels, som skulle udmønte sig i en unik kollektion af modetøj.

Sandwich blev lanceret i 1983, og i starten var brandet synonym med t-shirts, poloer og sweatere i bomuld og lammeuld, men brandet udvidede hurtigt produktsortimentet. Derfor er den moderne version af Sandwich karakteriseret ved et stort og trendy sortiment af dametøj såsom jeans, kjoler, toppe, jakker og strikvarer såvel som accessories – herunder tørklæder og sko.

Fra et designmæssigt perspektiv er Sandwich kendetegnet ved et trendy look, hvor lækre farvekombinationer, unikke mønstre og smarte detaljer danner en helhed af moderigtigt dametøj. Det unikke look har gjort Sandwich til en stor succes, og brandet har i dag salg i cirka 2.800 butikker i mere end 23 lande, som strækker sig ud over fire kontinenter.

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

13 Produkter fundet

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

På Miinto viser vi mode fra over 300 tøjbutikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+120.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands