SUMMER SALE - SPAR OP TIL 70% | Shop ekstraordinære tilbud direkte fra lokale butikker 

SUMMER SALE - Spar op til 70%

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Back

Sandwich

Sandwich er et hollandsk brand med aner tilbage til 1950, hvor brandet blev etableret som en importvirksomhed af modetøj. Willem Veldhoven var søn af virksomhedens grundlægger, og i 1979 lancerede han et samarbejde med den talentfulde designer Henriëtte Daniels, som skulle udmønte sig i en unik kollektion af modetøj.

Sandwich blev lanceret i 1983, og i starten var brandet synonym med t-shirts, poloer og sweatere i bomuld og lammeuld, men brandet udvidede hurtigt produktsortimentet. Derfor er den moderne version af Sandwich karakteriseret ved et stort og trendy sortiment af dametøj såsom jeans, kjoler, toppe, jakker og strikvarer såvel som accessories – herunder tørklæder og sko.

Fra et designmæssigt perspektiv er Sandwich kendetegnet ved et trendy look, hvor lækre farvekombinationer, unikke mønstre og smarte detaljer danner en helhed af moderigtigt dametøj. Det unikke look har gjort Sandwich til en stor succes, og brandet har i dag salg i cirka 2.800 butikker i mere end 23 lande, som strækker sig ud over fire kontinenter.

Filter

0 resultater

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.