Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

SANITA

Sanita er et dansk brand der producerer sko og gummistøvler, som forhandles hos miinto.dk. Den store succes er et resultat af, at Sanita er garant for trendy, komfortable og unikke herre- og damesko såvel som solidt og ergonomisk fodtøj til en dag på jobbet. Med andre ord – Sanita er et dansk brand med mange facetter og stor fokus på godt håndværk og kvalitetsmaterialer, når nye kollektioner af dame- og herresko produceres. Derudover har Sanita altid fingeren på pulsen, og brandet formår at designe sko og støvler, som er i tråd med de nyeste trends i modebranchen.

Fokus på kvalitet

Sanita har også stor fokus på produktkvaliteten, og brandets sortiment af modesko, støvler og træsko er udført i fremragende kvalitet, hvorfor Sanita altid er garant for ´value for money´. Derfor er sko, støvler og træsko fra Sanita også beriget med en unik pasform og stor komfort. Så mangler du et par komfortable sko, så er Sanita mærket du leder efter, og Miinto.dk stedet hvor du kan finde, det du søger. Vi har noget for enhver smag.

Miinto.dk har samlet et bredt udvalg af sko til mænd og kvinder fra Sanita. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Ryd alle filtre

Sanita

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.