GRATIS FRAGT OVER 499,- OG FRI RETUR T.O.M. 15/1 2019
0 DKK

Sara Louise (25)

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

25 Produkter fundet

Sara Louise

Sara Louise er et dansk brand, som kom på gaden i 2001. Sara Louise er lanceret af Bastex, der er en dansk modevirksomhed med speciale i produktion af dametøj til kvinder i alderen 25+. Bastex er etableret i 1989, og siden har modevirksomheden været synonym med prisvenligt modetøj og god kvalitet.

Sara Louise er ingen undtagelse, idet brandet er karakteriseret ved et mangfoldigt sortiment af dametøj i god kvalitet, der kan anskaffes til favorable priser. Derudover lancerer Sara Louise nye kollektioner adskillelige gange i løbet af året, hvorfor brandet hele året rundt er garant for mode- og kvalitetsbevidst dametøj.

Derfor appellerer modetøj fra Sara Louise til prisbevidste kvinder med store krav til design, funktionalitet og kvalitet, og brandet har gennemgået en rivende udvikling siden starten i 2001. Sara Louise har opnået stor succes i Danmark, men brandet sælges også i lande over hele Norden såsom Norge, Sverige og Finland.

Produktsortimentet hos Sara Louise består af strikvarer, toppe, skjorter, nederdele, jakker, kjoler, t-shirts og bukser, der er udført i alskens farver og design. Derudover er Sara Louise garant for dametøj med mange spændende detaljer såvel som et feminint snit, der er et perfekt kompliment til enhver garderobe. 

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis t.o.m. 15/1 2019

Shop lokalt online

Hos Miinto handler du fra lokale danske butikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

100.000+ produkter

Fra mere end 7000 brands