Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Sara Louise (7)

Sara Louise er et dansk brand, som kom på gaden i 2001. Sara Louise er lanceret af Bastex, der er en dansk modevirksomhed med speciale i produktion af dametøj til kvinder i alderen 25+. Bastex er etableret i 1989, og siden har modevirksomheden været synonym med prisvenligt modetøj og god kvalitet.

Sara Louise er ingen undtagelse, idet brandet er karakteriseret ved et mangfoldigt sortiment af dametøj i god kvalitet, der kan anskaffes til favorable priser. Derudover lancerer Sara Louise nye kollektioner adskillelige gange i løbet af året, hvorfor brandet hele året rundt er garant for mode- og kvalitetsbevidst dametøj.

Derfor appellerer modetøj fra Sara Louise til prisbevidste kvinder med store krav til design, funktionalitet og kvalitet, og brandet har gennemgået en rivende udvikling siden starten i 2001. Sara Louise har opnået stor succes i Danmark, men brandet sælges også i lande over hele Norden såsom Norge, Sverige og Finland.

Produktsortimentet hos Sara Louise består af strikvarer, toppe, skjorter, nederdele, jakker, kjoler, t-shirts og bukser, der er udført i alskens farver og design. Derudover er Sara Louise garant for dametøj med mange spændende detaljer såvel som et feminint snit, der er et perfekt kompliment til enhver garderobe. 

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

7 Produkter fundet

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Uafhængige modebutikker

På Miinto samler vi mode fra mere end 900+ tøjbutikker i Europa

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+160.000 produkter

Fra mere end 3.000 brands