EKSTRAORDINÆRT UDSALG - SPAR OP TIL 60% | Shop ekstraordinære tilbud direkte fra lokale butikker 

UDSALG - Spar op til 60%

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Secrid (138)

Med en gennemført pung eller kortholder fra hollandske SECRID er dine betalingskort og andre værdigenstande forsvarligt beskyttede. Samtidig er alle pungene og kortholderne naturligvis i høj kvalitet og kommer i lækre designs, der er nøje tilpassede efter den moderne livsstil.

SECRID er et hollandsk brand, der fokuserer på at producere gennemførte punge og kortholdere til både mænd og kvinder. Da betalingskortene begyndte at tage over for kontanterne, så brandet et behov for at udvikle en ny type pung, der var tilpasset denne nye betalingsmetode. Derfor satte de ind på at skabe netop kortholdere, som gør det nemt for dig at opbevare dine betalingskort godt og trygt.

Kortholdere, der beskytter dig imod tyveri

I en hel del trådløse kort benyttes RFID-teknologi. Det er kort fortalt en teknologi, der gør, at dit korts informationer kan aflæses på afstand. Det er yderst smart i forhold til kontaktløse betalinger og indtjekninger med kort, men det betyder desværre også, at hackere og identitetstyve kan have lettere ved at tilgå dine oplysninger.

Da man ved nogle korttyper kan aflæse informationer på flere meters afstand, kan det være muligt for tyve og hackere at få fingrene i dine oplysninger, selvom du end ikke har haft dit kort oppe af lommen. Vil du være fuldkommen sikker på, at dette ikke sker, kan det være en fordel at investere i en pung eller kortholder, som gør, at dine kort ikke kan læses på afstand. Det er her, SECRID kommer ind i billedet.

Hos SECRID har de sat særligt ind på at designe kortholdere, der sørger for, at dine data er sikre. Det gør de ved at bruge aluminium, som danner et beskyttende lag, i kortholderne. Dermed kan du nemt sørge for, at ingen med skumle bagtanker kommer i besiddelse af dine informationer og dermed kan berøve dig eller benytte din identitet. Sikkerheden er en topprioritet for SECRID, og er den også det for dig, er dette derfor et mærke for dig.

Smukke kortholdere i høj kvalitet

Udover at de mange kortholdere fra SECRID tjener et praktisk formål i forhold til at beskytte dine kort, er de også utroligt dekorative. SECRIDs design er altid helt i top, og der er gjort meget ud af at skabe items, der er både flotte og funktionelle på samme tid. Deres produkter bliver ganske enkelt gennemtænkt helt ned til den mindste detalje.

De gennemtænkte designs gør, at du altid nemt og hurtigt kan få fingrene i det eller de kort, du har brug for. Afhængigt af hvilken kortholder du vælger, er der ligeledes plads til eksempelvis boner, mønter og sedler akkurat som i en almindelig pung. Dermed kan du nemt have det hele samlet.

En af fordelene ved en pung eller kortholder fra SECRID er, at de altid kommer i et slank og kompakt design. Du behøver altså ikke at slæbe rundt på en kæmpe taske eller have hele inderlommen fyldt ud med din pung eller kortholder, og alligevel har du plads til alt det, du har brug for i dagligdagen. Når udseendet samtidig er helt i top, og produkterne er fremstillet i udsøgte kvalitetsmaterialer, kan det vist ikke blive meget bedre.

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Ingen resultater

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

138 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Uafhængige modebutikker

På Miinto samler vi mode fra mere end 900+ tøjbutikker i Europa

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+160.000 produkter

Fra mere end 3.000 brands