Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Gratis retur inden for 14 dage
Kurv 0

Din kurv er tom

Find dine yndlingsprodukter

Menu

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

Tilbage

Shoe Biz Copenhagen

Shoe Biz er et dansk brand, som er lanceret af den danske skotøjsproducent Gardenia. Gardenia så dagens lys i en lille kælderforretning på Nørrebro i København, og brandet har siden starten i 1941 gennemgået en fantastisk udvikling. Derfor er Gardenia i dag en respekteret producent af unikke og eksklusive modesko, som har beriget danske modeelskere med mere end et brand – herunder Shoe Biz.? Shoe Biz blev lanceret i 1990, men det hele skete i 1989. Shoe Biz laver de lækreste sko og støvler, og de seneste par år har de lækre produkter vundet stor popularitet specielt hos danske kvinder. Shoe Biz er særligt dygtige til at følge tidens trends og tendenser.

Det fremgår tydeligt, at visionen bag det lækre brand er at skabe fodtøj, som kan bruges til enhver lejlighed samt til overkommelige priser. Så leder du efter en suveræn investering? Så dyk ned i Miinto.dk’s store udvalg af lækre sko og støvler, og find lige netop det Shoe Biz par, som du lige står og mangler.

Shoe Biz er synonym med kvalitet og eksklusivitet

Shoe Biz står bag smarte og elegante damesko med kant. Med andre ord - Shoe Biz er et brand, som på bedste vis formår at berige modeelskere og trendsættere med lækkert design uden at gå på kompromis med kvalitet. Derfor er Shoe Biz karakteriseret ved sko og støvler i lækre materialer såsom læder, skind og lidt tekstil, som sikrer god pasform og stor slidstyrke. Shoe Biz bærer præg af en relativt simpel og minimalistisk stil, som hitter på alle fronter i hele modebranchen. Er dit fodtøj enkelt kan det matches til alt dit tøj, og til enhver anledning. Men enkelt og minimalistisk behøver ikke være lig med kedeligt. Det har Shoe Biz helt klart forstået. Det er måske også netop derfor, at Shoe Biz har vundet så stor en plads i hjertet hos mange danske kvinder. Kort sagt, du kan finde dine støvler, sandaler, stiletter eller andre sko fra Shoe Biz frem år efter år. Derudover er Shoe Biz et brand med et internationalt look, som har været en stor inspirationskilde for andre danske brands, idet Shoe Biz altid er først med elegant, kreativt og unikt design, som på bedste vis formår at indfange de nyeste og hotteste trends i modebranchen. Derfor henvender sko, sandaler, ballerinaer, modesko og støvler fra Shoe Biz sig til trendy og cool kvinder med en forkærlighed for smart og elegant design med kant.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af kvalitetssko til kvinder fra Shoe Biz Copenhagen. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Filter

0 resultater

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.