Forlænget retur indtil 15. Januar

Forlænget retur indtil 15. Januar

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og forlænget retur indtil 15. Januar

Shoe The Bear

Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

SHOE THE BEAR

Søger du behagelige og moderigtige sko, som følger tidens trends og tendenser, bør du tage et kig ind i Shoe The Bears fantastiske univers. De skaber lækre sko med international appeal til både mænd og kvinder, og de er kompromisløse i forhold til de eksisterende designkonventioner.

Når du tager et skridt ind i Shoe The Bears finurlige og kreative univers, er du ikke et sekund i tvivl om, at de har fingeren på pulsen. De ved, hvad der rør sig på de internationale modescener, og de har hele tiden deres blik rettet mod dem. Derfor er du altid sikret moderigtige designs, der blender ind i tidens trends og tendenser. Shoe The Bear er et brand, du bør skrive dig bag øret, for der er nemlig tale om kvalitetssko med afsæt i skandinavisk funktionalitet og design. Bag brandet står den århusianske kaospilot Thomas Frederiksen og designeren Jakob Fuglsang, der siden 2007 har skabt forførende og sofistikerede sko til stilbevidste mænd og kvinder. Frederiksen og Fuglsang har en finger med i designprocessen fra start til slut, og dét er noget, de kan være stolte af. De skaber alle deres designs selv fra sketch til færdigt produkt, og hvert par sko bliver tjekket nøje, inden det ryger ud i butikkerne.


Forkæl dine fødder med komfortabelt design


Shoe The Bear er meget mere end smukt og behageligt fodtøj. De ønsker at vække følelser med deres kreationer, og hvor andre brands tilpasser sig dine behov, tager Shoe The Bear dig til nye højder. De udfordrer de gængse designtraditioner med deres legende og kreative tilgang til designs, der sikrer dig unikt fodtøj i forskellige styles. De undersøger det ubevidste og ukendte og udfordrer din fantasi. Derfor er du garanteret alt fra vovede til afdæmpede sko hver sæson og ikke mindst skodesigns, der får dig til at tænke ”Kan man virkelig det?”. Og ja, det kan man, hvis man er Shoe The Bear!

Det populære brand går hverken på kompromis med design eller kvalitet, og de stræber efter at skabe moderigtige sko, du har lyst til at gå med igen og igen. Den skandinaviske funktionalitet og minimalisme kommer til udtryk ved deres brug af rene linjer og enkle snit i kombination med lynlåse, spænder, snørebånd og elastik, der skaber modesko i sofistikeret og elegant design, som er nemme at komme i.


Shoe The Bear skaber alsidige kreationer til mænd og kvinder


Vi bruger størstedelen af døgnets vågne timer i sko, og af den grund skal vi også have fodtøj, som både er behageligt at have på og pænt for øjet. Med Shoe The Bear har du mulighed for at udtrykke din individuelle stil gennem fodtøj, og da det er ét af deres mål, sørger de også for at skabe alsidige og store kollektioner, hvor alle er garanteret inspiration. Du finder både farverige sandaler med og uden hæl, enkle støvler i helfarver og smarte sneakers. Shoe The Bear formår på fineste vis at balancere mellem forskellige stilarter, udtryk og designs, og der er vitterligt tale om et mangfoldigt brand, der rummer alle individer og præferencer.

Ryd alle filtre

Shoe the Bear

Side 1 Af 3

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.