Gratis retur inden for 14 dage

Gratis retur inden for 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur

Gratis fragt over 799.-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

SIGNAL

Signal er et dansk brand, som præsenterede den første kollektion af modetøj for offentligheden i 1967. Brandet blev grundlagt under navnet Buksesnedkeren, men i 1996 bestemte de kreative ildsjæle bag brandet, at konceptet skulle relanceres under navnet Signal. Det blev starten på et brand, som siden har høstet stor popularitet i Danmark såvel som store dele af Europa, hvor Signal er synonym med kvalitetsbevidst modetøj med et skandinavisk touch. Derudover er Signal karakteriseret ved en fremragende evne til at kombinere klassisk design med de hotteste modetrends, samtidig med at brandets dame- og herretøj tilføres et feminint eller maskulint snit.


Modetøj til enhver anledning


Med andre ord – Signal er et dansk brand med et casual og moderigtigt look, som er beriget med en komfortabel pasform, hvorfor herre- og dametøj fra Signal er perfekt til uformelle såvel som formelle anledninger. Derfor er Signal synonym med et afbalanceret farvevalg, spændende detaljer og charmerende mønstre, som er produceret i lækre tekstiler. Modetøj fra Signal henvender sig til kvalitets- og modebevidste mænd og kvinder med en forkærlighed for dame- og herretøj med et casual look og skandinavisk charme.

Miinto.dk har samlet et bredt udvalg af modetøj til mænd og kvinder fra Signal. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for modebranchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Ryd alle filtre

Signal

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.