GRATIS FRAGT OVER 499,- OG FRI RETUR T.O.M. 15/1 2019
0 DKK

Signature (69)

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

69 Produkter fundet

Signature

Signature er en dansk producent af modetøj, som præsenterede den første kollektion af dametøj for offentligheden i 1992. Brandets første kollektion bestod udelukkende af strikvarer, men siden har Signature udvidet repertoiret betragteligt. Derfor er Signature i dag garant for et stort udvalg af dametøj, som sælges i lande over hele Europa.

Derudover er Signature en del af BTX-Group, hvorfor brandet er en del af en modekoncern med en lang og stolt tradition for produktion af modetøj. Derfor er Signature garant for lækkert dametøj, og brandets designteam finder inspiration til nye kollektioner af modetøj i ind- og udland såvel som i de nyeste trends i modebranchen.

Derudover er Signature synonym med dametøj, som er udført i lækre og bløde tekstiler, hvorfor brandet altid er karakteriseret ved kvalitetsprodukter med en god pasform. Derfor er strikvarer, t-shirts, bukser, shorts, nederdele og jakker fra Signature synonym med god kvalitet, samtidig med at brandets dametøj er beriget med tidens farver og unikke print.

Med andre ord – Signature er kendetegnet ved modetøj, som er perfekt til en dag på jobbet eller en fin middag, og brandet appellerer til mode- og kvalitetsbevidste kvinder, som har rundet de 30 år.

Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis t.o.m. 15/1 2019

Shop lokalt online

Hos Miinto handler du fra lokale danske butikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

100.000+ produkter

Fra mere end 7000 brands