Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Signature (109)

Signature er en dansk producent af modetøj, som præsenterede den første kollektion af dametøj for offentligheden i 1992. Brandets første kollektion bestod udelukkende af strikvarer, men siden har Signature udvidet repertoiret betragteligt. Derfor er Signature i dag garant for et stort udvalg af dametøj, som sælges i lande over hele Europa.

Derudover er Signature en del af BTX-Group, hvorfor brandet er en del af en modekoncern med en lang og stolt tradition for produktion af modetøj. Derfor er Signature garant for lækkert dametøj, og brandets designteam finder inspiration til nye kollektioner af modetøj i ind- og udland såvel som i de nyeste trends i modebranchen.

Derudover er Signature synonym med dametøj, som er udført i lækre og bløde tekstiler, hvorfor brandet altid er karakteriseret ved kvalitetsprodukter med en god pasform. Derfor er strikvarer, t-shirts, bukser, shorts, nederdele og jakker fra Signature synonym med god kvalitet, samtidig med at brandets dametøj er beriget med tidens farver og unikke print.

Med andre ord – Signature er kendetegnet ved modetøj, som er perfekt til en dag på jobbet eller en fin middag, og brandet appellerer til mode- og kvalitetsbevidste kvinder, som har rundet de 30 år.

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

109 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

På Miinto viser vi mode fra over 300 tøjbutikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+120.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands