Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

SISSEL EDELBO

Lad dig forføre af det skønne og grønne univers hos Sissel Edelbo. De skaber moderigtigt tøj til kvinder, der er vilde med eksotiske print og farver, og som ønsker et øget fokus på bæredygtighed i deres hverdag.

Visionen bag det fantastiske brand er upcycling af vintage saris, således der skabes nutidige og moderne design af de lækre materialer. De finder stor inspiration i den indiske kultur, der oser af farver, print og mønstre, der skaber positiv energi, smil og godt humør. Når du investerer i Sissel Edelbo, investerer du i en grønnere verden, da deres design er bæredygtige. Brandet stiler efter en sprudlende fremtid for modeindustrien og verden, og der er altså tale om modetøj med god samvittighed, hvilket efterhånden tiltaler flere og flere kvinder. Fælles for alle Sissel Edelbos design er, at de fortæller en historie om den indiske kulturarv og de fantastiske kvinder iklædt deres farverige og iøjnefaldende saris.


Sissel Edelbo giver den nordiske minimalisme et eksotisk twist


Uanset om du er på udkig efter en statement T-shirt eller en farverig slå-om-nederdel eller kjole, er deres nordiske islæt tydeligt. De formår på fineste vis at kombinere nordisk minimalisme i snit og former med eksotiske print og farver. Resultatet bliver en skøn fusion mellem det kølige og rene Skandinavien og det varme og pulserende øst. Sissel Edelbo ønsker, at kvinder kan fylde deres garderobe med bæredygtigt og farverigt modetøj og gøre det muligt for dem at videreføre fortællingen om de traditionelle saris fra Indien. Alle deres styles er skabt i rensede og upcycled saris, og hvert enkelt style er designet med passion, kærlighed og respekt til moder jord.

Det bæredygtige brand har eksisteret siden 2004, og de rejser flere gange om året til Indien for at håndplukke saris til deres kollektioner. Sissel Edelbo redesigner dem, så de både får nyt liv, dog uden at gå på kompromis med den vidunderlige indiske kulturarv. De forstår at balancere det nordiske og eksotiske, som kun de færreste kan, hvilket skaber unikke og iøjnefaldende design med respekt for begge kulturer.


Unikt og smukt tøj i fantastiske kvaliteter


På deres mange rejser til Indien nærstuderer de en række forskellige saris for at finde netop dem, der både kvalitets- og designmæssigt passer i deres kommende kollektioner. Alle saris er unikke og adskiller sig fra hinanden, når det kommer til alt fra farver til print, mønstre, vævninger og kvaliteter. For Sissel Edelbo er det vigtigt, at de forskellige saris er upcycled, da det bæredygtige element skal være gennemgående fra start til slut i designprocessen. De gør sig altså umage, når de skal udvælge saris, men for designerne bag er det alt andet end arbejde. De nyder at udvælge de absolut smukkeste print, farver og kvaliteter, da det er et sprudlende univers af positiv energi. At vandre rundt på et marked i Indien kan vel bedst sammenlignes med at træde ind i en slikbutik, hvor et utal af farver, dufte og mønstre overvælder en. Hvad end du har brændt dig lun på Sissel Edelbos farverige tøj eller måske nærmere er interesseret i en af deres simple T-shirts med bæredygtige statements, er du sikret kvalitet og en grønnere garderobe.

Ryd alle filtre

Sissel Edelbo

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.