Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

SISTERS POINT

SisterS point er trends til tiden. Det er et brand, der altid formår at spotte de nyeste strømninger og eksekvere på dem i en fart. Dermed kan du iklæde dig tidens største tendenser lige så snart, de dukker op.

Hos SisterS point hæfter de sig ikke ved sæsoner og faste kollektioner. De designer ganske enkelt nyt tøj, når de ser nye tendenser i modebilledet. Derfor kan du altid finde masser af spændende sager i udvalget fra dette brand, og så snart der kan ses en ny strømning i modeverden, kan du finde den i deres sortiment. Dét er trends lige til tiden, og det gør det nemt for dig at udtrykke din personlige stil.


Et ungt brand med en legesyg tilgang til mode


Mode er ikke så højtideligt hos SisterS point. De har en ungdommelig og legesyg tilgang til det at skabe trendbaserede looks, og det resulterer i underfundige og unikke kreationer. De eksperimenterer gerne med farver, materialer og snit, og du kan altid finde finurlige påfund i deres udvalg. Generelt er farvepaletten blød og feminin – lige til at indarbejde i den danske stil.

SisterS point har et ønske om at gøre det let for dig at få fingrene i tidens hotteste tendenser, og derfor omsætter de også i en fart det, de ser på catwalken, til ready-to-wear fashion. De finder desuden stor inspiration i gadebilledet og implementerer de modebølger, de ser i verden omkring dem i deres egne styles. Det vil sige, at du får fashion, der er nemt at få glæde af.


Fast fashion, når det er allerbedst


Hos SisterS point vil de gerne designe tøj til mange forskellige kvinder. De sørger derfor for, at der altid er items, der er udprægede klassiske, feminine og sporty i deres sortiment. Dermed er det muligt for dig at få glæde af tidens tendenser, uanset hvordan din personlige stil er, og desuden kan du bruge tøjet i mange forskellige sammenhænge.

Netop fordi SisterS point har denne grundlæggende tilgang til deres design, er det også fast fashion på en lidt anderledes måde, end du måske kender til. De sørger nemlig for at omsætte trends til brugbare items, der kan indarbejdes i alverdens garderober. På den måde bliver mode for alle og til alle lejligheder. Kombiner eksempelvis en elegant kjole med lækre sneakers for et casual look, eller brug din fine nederdel sammen med en florlet skjorte for et udpræget feminint udtryk.


Tidens trends til overkommelige priser


I og med SisterS point har et ønske om at gøre mode tilgængeligt for alle, sørger de også for at skabe styles til fornuftige priser. De har fokus på value for money, så det bliver en smal sag for dig at følge med udviklingen i modeverden. Ved at give dig fast fashion til gode priser får du nemt en moderigtig garderobe med hjælp fra SisterS point.

Med et skarpt øje for trends og en kreativ og legesyg designtilgang får du med dette brand fast fashion med karakter. Det er tøj til den trendy kvinde, der gerne vil være med på modebølgen, og som naturligvis ikke vil gå på kompromis med sin personlige stil.

Ryd alle filtre

Sisters Point

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.